085 – 488 1100

Inhuren.com is op zoek naar Junior Logistiek Coördinator omgeving Eindhoven

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een groeiend internationaal georiënteerd bedrijf? Vind je het leuk om door middel van verschillende logistieke werkzaamheden te zorgen voor tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen:

Samen met collega’s ga je zorgdragen voor alle inkomende en uitgaande goederen in het warehouse. Je gaat nauw samenwerken met de logistiek manager zodat je je snel kunt ontwikkelen en je steentje bij kan dragen binnen de organisatie. De eerste maanden draai je volledig in onze operatie mee, om je vervolgens verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Initieel zullen je primaire werkzaamheden bestaan uit:

· Ondersteunen met laden en lossen van containers / vrachtwagens;

· Picken, verpakken en klaarzetten van orders;

· Controleren van binnenkomende en uitgaande orders;

· Werken en jezelf eigen maken van ons WMS systeem;

· Data verwerken in het systeem;

· Beheren en administreren van logistieke processen;

· Ondersteunen logistiek manager;

· Continu bewaken van de voorraad in het (extern) magazijn.

Wie ben jij:

Je bent een betrokken collega, weet van aanpakken en werkt graag zo snel en efficiënt mogelijk. Je hebt een echte hands-on mentaliteit en als persoon ben je prettig in de omgang. Je bent een echte teamplayer maar je bent je ook in staat om zelfstandig te werken. Verder herken je je in de volgende vaardigheden en eigenschappen:

· MBO+ werk- en denkniveau;

· Je vindt het leuk om te werken in een dynamische en snel groeiende omgeving;

· Je bent leergierig en bereid tot het volgen van extra trainingen/opleidingen;

· Het zit in je natuur om accuraat te werken en hebt een kritische blik op processen;

· Je vindt het leuk om veel verschillende zaken aan te pakken en bij te springen waar nodig;

· Je bent 40 uur beschikbaar en bereid om een stapje extra te zetten;

· Je maakt je computersystemen snel eigen en basiskennis van Excel is een pre;

· Woonachtig in de regio Eindhoven.

Wat bieden wij?

Deze nieuwe functie is echt de kickstart van jouw carrière! Je start in een leuke uitdagende functie binnen een klein team in een groeiend en gezond bedrijf. Na een gedegen inwerktraject kun jij echt het verschil gaan maken binnen onze organisatie. Bij aanvang bieden we een prima startsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om een opleiding te volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat wij doen

Onze opdrachtgever brengt kleur en kwaliteit! Hoe doen zij dat? Door het importeren en exporteren van trendy collecties kunstbloemen en – planten. Zij houden van vernieuwing, dus twee keer per jaar introduceren zij een geheel nieuwe collectie in onze uitgebreide showroom die aansluit op de trends voor volgend seizoen. Door hun jarenlange ervaring zijn zij inmiddels uitgegroeid tot één van de

belangrijkste spelers op de Europese markt. De klanten zijn voornamelijk tuincentra, detailhandels, groothandels, interieurbeplanters en gespecialiseerde bloemisten. Het team bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers werkzaam op het hoofdkantoor in Eindhoven en meerdere agenten door geheel Europa.

Lijkt dit je wat?

Wil je meer te weten komen over deze vacature? Of er direct op solliciteren? Stuur je cv dan naar maxime.rekkers@werkze.com met daarin eventueel je vragen of aanvullende informatie over jezelf. Maxime is ook direct te bereiken via 085-4881140.

Recente vacatures