085 – 488 1100

Inhuren.com is op zoek naar een Logistiek Medewerker in Eindhoven

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een groeiend internationaal georiënteerd bedrijf? Vind je het leuk om door middel van verschillende logistieke werkzaamheden te zorgen voor tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij doen

Onze opdrachtgever brengt kleur en kwaliteit! Hoe doen zij dat? Door het importeren en exporteren van trendy collecties kunstbloemen en – planten. Zij houden van vernieuwing, dus twee keer per jaar introduceren zij een geheel nieuwe collectie in onze uitgebreide showroom die aansluit op de trends voor volgend seizoen. Door hun jarenlange ervaring zijn zij inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Europese markt. De klanten zijn voornamelijk tuincentra, detailhandels, groothandels, interieurbeplanters en gespecialiseerde bloemisten. Het team bestaat uit 30 enthousiaste medewerkers werkzaam op het hoofdkantoor in Eindhoven en meerdere agenten door geheel Europa.

Wat jij gaat doen

Samen met collega’s ga je zorgdragen voor alle inkomende en uitgaande goederen in het warehouse. Je primaire werkzaamheden zullen zijn:

· Laden en lossen van containers / vrachtwagens

· Controleren van binnenkomende en uitgaande orders

· Picken, verpakken en klaarzetten van orders

· Het netjes houden van de product locaties en zorgen dat alles is gesorteerd

Wat voor persoon we zoeken

Je bent een betrokken collega en weet van aanpakken en werkt graag zo snel en efficiënt mogelijk. Je werkt graag met je handen en als persoon ben je prettig in de omgang. Als teamplayer ben je ook in staat om zelfstandig te werken

· Je kunt werken in een dynamisch omgeving;

· Je kan zorgvuldig/accuraat werken en bent kritisch naar het eindproduct;

· Je vindt het leuk om repeterende werkzaamheden te verrichten;

· Je bent 40 uur beschikbaar en bereid om een stapje extra te zetten;

· Reachtruck/Heftruck certificaat is gewenst;

· Woonachtig in de regio Eindhoven;

Wat wij bieden

Een leuke uitdagende functie binnen een klein team in een groeiend en gezond bedrijf. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Indien je geen Reachtruck/Heftruck certificaat hebt, maar je wel de ideale kandidaat bent, verzorgen wij de cursus hiervoor.

Lijkt dit je wat?

Wil je meer te weten komen over deze vacature? Of er direct op solliciteren? Stuur je cv dan naar maxime.rekkers@werkze.com met daarin eventueel je vragen of aanvullende informatie over jezelf. Maxime is ook direct te bereiken via 085-4881140.

Recente vacatures