085 – 488 1100

Inhuren.com is op zoek naar medewerker Logistieke bijbaan (16u-21u)

Zoek jij een toffe bijbaan in de logistiek? Wil je graag werken bij een bedrijf waar werkplezier hoog in het vaandel staat? Wij zijn per direct op zoek naar een aantal magazijnmedewerkers die vanaf januari 2022 3 of 4 avonden per week in de avonduren het logistieke team willen komen versterken.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met alle voorkomende logistieke werkzaamheden. Je taken bestaan onder andere uit:

· Het laden en lossen van zendingen, zowel handmatig als met de heftruck.

· Orders picken; inpakken en verzenden van orders middels een orderlijst en het administratief afhandelen volgens de geldende richtlijnen.

· Het correct wegzetten van goederen op de vastgestelde locaties in het magazijn

· Het controleren op juistheid (aantal en nummering) van de in- en uitgaande orders.

· Het behulpzaam zijn naar collega’s en het opzoeken van de samenwerking.

Verder zorg je samen met je collega’s dat het magazijn netjes, schoon en opgeruimd blijft. Soms is het hectisch en druk maar door jouw gestructureerde manier van werken en door je enthousiasme weet je dit toch voor elkaar te krijgen.

Wie ben jij?

Een aanpakker, je bent ouder dan 18 jaar en je denkt in oplossingen! Jij bent 3 of 4 avonden per week beschikbaar om te werken. Werktijden zijn ongeveer van 16:00-21:00 uur. Belangrijk is dat je fysiek in orde bent en dat je de Nederlandse taal spreekt, je kan deze ook goed lezen en begrijpen. Ervaring met een heftruck is een pré, mocht je geen heftruck certificaat hebben, maar wel bereid om deze te halen, dan staan we daar ook voor open.

Wat krijg je?

Onze opdrachtgever biedt jou een veelzijdige job in een dynamische en gezellige werkomgeving. Een marktconform salaris afhankelijk van je leeftijd.

Vragen of meer weten?

Als je het idee hebt dat jij de vaardigheden, ervaring en passie hebt die wij zoeken voor deze functie, dan willen we je graag beter leren kennen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maxime. Wij zijn bereikbaar op 040-3400038 of mail naar maxime.rekkers@werkze.com

Recente vacatures