085 – 488 1100

Inpakker kunstbloemen gezocht in Eindhoven

Weet jij van aanpakken en werk je graag in een gezellig team dat de hele dag bezig is om kunstwerkjes te maken en in te pakken? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

Je bent de hele dag in de weer met kunst! Kwalitatief hoogwaardige kunstbloemen en kunstplanten welteverstaan. Je pakt materialen uit en legt ze klaar, je vult manden en bloempotten met schuim, cement en/of grind. Of je bent bezig met inpakken en stickeren van de kunstwerkjes die klaar zijn. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles picobello ingepakt wordt, zodat de klant 100% tevreden is over de levering.

Wie ben jij?

Een aanpakker die minimaal 16 uur per week beschikbaar is van 8 tot 16.30u, voor de komende twee weken. Aangezien je bezig bent met het inpakken van kunstwerkjes, is het wel van belang dat je fijne motoriek op orde is!  Je bent gewend om in een productie omgeving te werken. Je spreekt goed Nederlands, zodat je de instructies goed kunt opvolgen.

Wat krijg je?

Een leuke job waar je lekker met je handen bezig kunt zijn, samen met een gezellig team. Je ziet als eerste wat de trends zijn op het gebied van decoratieve kunstbloemen en planten voor het komende seizoen.

Wie is onze opdrachtgever?

Je gaat werken bij een grote leverancier van kunstbloemen, -planten, -bomen en seizoensartikelen. In januari ben je bezig met de producten voor het voorjaar en in de zomer bevind je je volop in kerstsferen. Gezelligheid en collegialiteit staan hoog in het vaandel!Wil je meer te weten komen over deze vacature? Of er direct op solliciteren? Stuur je cv dan naar veldhoven@inhuren.com met daarin eventueel je vragen of aanvullende informatie over jezelf. Maxime is ook direct te bereiken via 085-4881140.

Recente vacatures