085 – 488 1100

MP Energy Systems BV is op zoek naar zonnepanelen monteurs

MP Energy Systems, is een installateur en intermediair van zelfstandig werkende ZZP teams ten behoeve van het uitvoeren van installaties van zonnepanelen voor zowel de B2B(zakelijke) als de B2C (particulieren) markt. MP Energy Systems voert al langere tijd voor een aantal geselecteerde opdrachtgevers/relaties de zonnepanelen installaties uit.

Over MP Energysystems

Wij zijn naast onze huidige teams van ZZP’rs  nog op zoek naar uitbreiding met 1 tot 2  teams die zowel installatie ervaring hebben in de particuliere markt als in de zakelijke. Wij hebben voldoende opdrachten om maanden/jaren  achter elkaar te kunnen installeren in de regio’s  Zuid Holland, Utrecht, West-Gelderland, Brabant en Zeeland.

Certificaten zijn nodig zoals VCA en voor de electrische aansluitingen Nen-3140 of Nen-1010 om de de kwaliteit en veiligheid van de bekabelingen van de panelen naar de omvormer en uiteindelijk aansluiten in de meterkast te kunnen borgen.  In de B2B markt hebben wij  onze eigen electriciën voor het aansluiten op  hoogspannings niveau en voor het uitvoeren van de Scope 12 inspectie en keuring.

Wat wij verwachten van onze zonnepanelen monteur/team:

1-3 jaar ervaring met het monteren en installeren van zonnepanelen, alsmede met het aanleggen van onderconstructies op platte en schuine daken. Ook dient één teamlid, ervaring te  hebben met de bekabeling van de panelen naar de omvormer en het aansluiten in de meterkast.
Het geven van advies en informatie aan de particuliere klanten met betrekking tot de installatiewerkzaamheden. In bezit zijn van eigen vervoer/bus en noodzakelijke ladders en montage gereedschap.

Hoe zien onze teams eruit?

De teams bestaan meestal uit 2-3 zzp’rs , waarbij de leider van het team ook de contacten onderhoudt met de opdrachtgever  en met particuliere klanten en via de planning- en opleveringsapp de installaties administratief oplevert conform de richtlijnen van onze opdrachtgever(s).  Een installatie wordt pas opgeleverd als het volledig werkt.
Tevens dient het team zelfstandig de posities van de onderconstructies te kunnen afmeten en aftekenen voor platte of schuine daken. Het legplan wordt aangeleverd en is vooraf ingetekend.

De teams dienen in een goed teamverband  te kunnen werken en een flexibele instelling hebben, voorts   probleemoplossend kunnen denken en kwaliteit kunnen leveren en daardoor  beschikken over een klantgerichte instelling met goede communicatieve vaardigheden. In het team moet bijvoorkeur één persoon Nederlands kunnen spreken met name voor de particuliere markt. Voor de zakelijke markt is Engels kunnen spreken door minimaal één monteur noodzakelijk.

Wij bieden langdurig werk, goede verdiensten en betalingen, een fijne werksfeer en zelfstandigheid.

Solliciteren?

U kunt per direct solliciteren en uw cv zenden naar info@mpes-bv.nl  of mobiel contact opnemen op het nummer 06-40221201

Recente vacatures