085 – 488 1100

Schoonmaker(s) en was service gezocht voor kleine natuurglamping in Kedichem!

Hoi,

Wij openen op 2 mei de deuren van onze knusse glamping aan de rivier in Kedichem, aan de Lingedijk 6 en zijn op zoek naar een of twee schoonmakers en naar een wasserette of personen om de was te doen. Dit kan als twee losse opdrachten (schoonmaak/wasservice) of gezamenlijk. Lijkt het jou leuk voor ons te werken? Neem gauw contact met ons op!

Wat betreft de was:

Wij zoeken iemand die het beddengoed van onze gasten kan wassen en idealiter iemand die het wasgoed ophaalt en ook weer terugbrengt. De maximale bezetting van onze camping is 29 gasten (allen eenpersoonsbed) maar we verwachten ook wel op momenten maar 15 gasten te hebben, afhankelijk van de drukte van het seizoen. De was (beddengoed) zou idealiter drie keer per week worden opgehaald en gewassen (op maandag, woensdag en vrijdag), maar wij kunnen ook kijken of wij dit beter naar twee of een keer per week kunnen terugbrengen en of wij het langs kunnen brengen.

Wat betreft de schoonmaak:

We zijn op zoek naar 1 of 2 schoonmakers die op de maandag, woensdag en vrijdag enkele tenten (tussen de 5 en 14 tipitenten, zo groot als een kleine hotelkamer) en het sanitair (ongeveer 4 douches en 4 toiletten) kunnen schoonmaken. Het seizoen duurt in eerste instantie zes maanden, 3 x per week en mogelijk na die zes maanden verlenging. Wij zoeken het liefst mensen die in de buurt wonen vanwege eventuele reiskosten.
We lichten deze opdrachten graag nader toe!

Recente vacatures