085 – 488 1100

For Live uit Amersfoort zoekt naar (Freelance) Magazijnmedewerkers

For Live uit Amersfoort gaat weer los. De Corona maatregelen liggen achter ons, en de evenementen industrie gaat weer op volle toeren draaien. Dat betekent dat de planning helemaal is volgelopen met uitdagende projecten. Om deze planning te kunnen bijbenen is For Live per direct op zoek naar magazijnmedewerkers voor de zomermaanden.

  • Locatie: Amersfoort
  • Tarief: €23,75 exclusief 21% btw
  • Werkzaamheden: Laden/lossen, magazijnindeling, orderverwerking
  • Dagen per week: Vijf dagen per week.

De Opdracht

Om de zomer goed door te komen is er per direct ondersteuning nodig in het magazijn. Hiervoor zijn wij per direct op zoek naar magazijnmedewerkers. Dit is mogelijk op freelance basis. Het tarief dat wij hiervoor hanteren is €23,75 per uur exclusief 21% btw.

Over For Live

For Live levert totale facilitaire oplossingen voor live communicatieprojecten, fysiek, hybride en online. Dat doen we met een grote voorraad hoogwaardige audiovisuele equipment, modulaire decorsystemen en designmeubilair lijnen. Dankzij onze in-house productiewerkplaats, printfaciliteit en logistieke capaciteit zijn we een echte one-stop-shop voor de evenementenbranche. Ons gemotiveerd team vaste en freelance medewerkers staat dag en nacht voor u klaar en verwerkt zo meer dan 250 evenementen op jaarbasis.

Reageren?

Stuur direct een e-mail naar support@inhuren.com voor meer informatie. Je krijgt dezelfde dag nog reactie van ons.

Recente vacatures