Afwaskracht inhuren

Inhuren.com is gespecialiseerd in het uitzenden van personeel aan bedrijven die op zeer korte termijn op zoek zijn naar extra werknemers. Aan horeca bedrijven zenden wij afwaskrachten uit. Als bedrijf kunt u tot een paar uur van tevoren een afwaskracht inhuren.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een afwaskracht?

Inhuren.com helpt restaurants, cateraars en hotels die op korte termijn op zoek zijn naar een afwaskracht of een keukenhulp. Door heel Nederland maken bedrijven op zeer flexibele basis gebruik van onze flexkrachten voor allerlei keukenwerkzaamheden. U huurt als inlener een afwaskracht in tegen een vooraf afgesproken tarief. Inleners betalen alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de afwaskracht. Het voordeel hiervan is dat u als inlener nergens aan verbonden bent en tevens niet de juridische werkgever bent van de afwaskracht of keukenhulp.

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u voor de eerste keer een afwaskracht nodig heeft kunt u contact opnemen met Inhuren.com. Uw contactpersoon zal u direct inlichten over de tarieven en voorwaarden die wij hanteren. U geeft vervolgens aan per wanneer en voor hoe lang u een afwaskracht nodig heeft. Onze intercedentes plannen vervolgens geschikte afwaskrachten of keukenhulpjes in voor de werkzaamheden.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur