Baliemedewerker inhuren

Zoekt u naar een baliemedewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Baliemedewerker

Per direct op zoek naar een baliemedewerker die klanten te woord staat wanneer zij een probleem of een vraag hebben? En is het belangrijk dat deze medewerker voor een langere tijd in dienst komt om het eerste klantencontact af te handelen? Wij helpen u graag aan een klantgerichte medewerker! U kunt al binnen enkele dagen één van onze baliemedewerkers in dienst nemen.

Wat is een baliemedewerker?

Een baliemedewerker, ook wel receptioniste of loketmedewerker, is voor klanten het eerste aanspreekpunt en fungeert veelal als het gezicht van uw bedrijf. Binnen zorginstellingen zoals ziekenhuizen en tandartspraktijken is een baliemedewerker vaak een onmisbare schakel. Ze zijn gespecialiseerd in klantencontact maar kunnen ook diverse administratieve taken op zich nemen.

Hiervoor kunt u een baliemedewerker inzetten

  • Informatie doorgeven
  • Weten van protocollen
  • Ontvangen van mensen
  • Oplossen van problemen
  • Beantwoorden van vragen
  • Helpen van bezoekers en klanten
  • Kennis hebben over de procedures

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag voor een baliemedewerker kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met onze specialist. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven die wij hanteren voor een baliemedewerker? U kunt dan het beste een vrijblijvende aanvraag doen bij onze specialist zodat wij u een zo helder mogelijk voorstel kunnen doen. De tarieven zijn namelijk van meerdere factoren afhankelijk; denk bijvoorbeeld aan de ervaring en de vaardigheden van de medewerker en de werkzaamheden van de functie. Samen met de specialist worden uw wensen besproken en wordt de situatie in kaart gebracht. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een gepersonaliseerd voorstel met daarin de tarieven voor uw organisatie.