Wilt u een bandenmonteur inhuren?

Grofweg tweemaal per jaar komen klanten naar uw garage toe voor het wisselen van de zomer- en winterbanden. Daardoor komt u wellicht gekwalificeerde bandenmonteurs te kort. Indien u zelf de juiste kandidaten niet kunt vinden of er gewoonweg geen tijd voor heeft, doet u er goed aan om het uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Een partij die u serieus neemt en goede kandidaten levert.

Offerte aanvragen

Wat kost een bandenmonteur?

Voor het inhuren van een bandenmonteur hanteren wij een tarief tussen de € 22,- en € 27,- per uur. Het exacte tarief is afhankelijk van het aantal monteurs dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de monteurs. Het tarief van een bandenmonteur met ruim 10 jaar ervaring is nou eenmaal hoger dan een monteur in opleiding met slechts 1 jaar ervaring. Wilt u het exacte tarief weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Wat levert het inhuren van een bandenmonteur u op?

Natuurlijk levert het u een hardwerkende bandenmonteur op die zijn werk goed uitvoert. Naast het feit dat de alle zorg rondom de inhuur van monteurs voor u uit handen wordt genomen, ervaart u nog meer voordelen. Zo heeft u minder administratie en betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte monteurs die uit het selectieproces naar voren komen. U gaat pas betalen wanneer u een voorgestelde automonteur inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

 • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
 • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
 • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
 • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
 • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een bandenmonteur verwachten

Een bandenmonteur beschikt over de juiste ervaring om de autobanden van uw klanten zorgvuldig en met de juiste snelheid te wisselen. Van winterbanden naar zomerbanden of juist van zomerbanden naar de winterbanden, onze bandenmonteurs werken vlug en veilig. Zij staan uw klanten vriendelijk te woord en weten wat echte service inhoudt. Uw klanten zullen na de bandenwissel de garage met een tevreden gevoel verlaten en kunnen het komende seizoen weer veilig de weg op.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de bandenmonteurs? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
✓ Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De bandenmonteurs niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de automonteurs na 1040 uur mag overnemen?
 Via ons ook automonteurs kunt inhuren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Download alvast het gratis e-book voor meer informatie over de tarieven en voorwaarden van het inhuren van personeel.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

 • Flexibele bandenmonteurs
 • Bandenmonteurs met ervaring
 • Eigen pool opstellen
 • Minder administratie
 • Geen werkgeversrisico
 • Direct opzegbaar

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.