Barman inhuren

U bent hier voor één ding: u wilt een barman inhuren. Inhuren.com helpt horecabedrijven door heel Nederland daar graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat is een barman?

Een barman – ook wel bartender of barista genoemd –  is iemand die achter de bar staat bij een horecabedrijf. Dit kan een restaurant zijn, maar ook een hotel of café. In veel gevallen heeft de barman direct contact met klanten. De voornaamste taak is het mixen en uitserveren van (alcoholische) drankjes en koffie aan klanten of het horeca personeel. Het aanvullen van de voorraden en het schoonmaken van kopjes en glazen hoort ook bij de taken.

Wat u kunt verwachten van onze barmannen

Een glimlach op het gezicht van andere mensen toveren is waar onze barmannen voor staan. Een barman is een aanwinst voor een horecaonderneming. Naast dat een hij kennis van drank heeft en daardoor verschillende specialiteiten kan serveren aan uw gasten, dient hij ook als gastheer tijdens uw evenement. Stressbestendigheid en werken in een rap tempo hoort tot de eigenschappen van goed barpersoneel.

Werkwijze flexibel personeel inhuren

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang direct uw tarief
  • Interessant? Geef direct uw planning door
  • Geschikte medewerkers worden ingepland
  • Huur flexibel (per gewerkt uur) een barman in
  • Ontvang wekelijks een factuur met de gewerkte uren

De voordelen voor u op een rij:

 Opgeleide kandidaten
 Barmannen met horeca ervaring
 Ontvang binnen 7 dagen een kandidaat voorstel

Op vaste locatie of op evenementen

Wilt u een barman inhuren via Inhuren.com dan heeft u diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om pool van verschillende barmannen op te zetten, zodat u zeker weet dat er altijd iemand beschikbaar is. Daarnaast is het mogelijk om een barman in te huren op flexibele basis. Het voordeel hiervan is dat de kandidaat inhuurt wanneer het u uitkomt en betaalt u alleen de gewerkte uren. Tot slot is het mogelijk om onze barmannen in te zetten voor evenementen.