Beladers inhuren

Op zoek naar een belader? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Belader

Wat kost een belader?

Een belader kunt u inhuren tegen een tarief tussen de € 18,- en € 22,- per uur. Het exacte tarief  hangt af van enkele factoren; het aantal beladers dat u nodig heeft, de ervaring van de beladers en de duur van de inhuur. Een belader met jarenlange ervaring verdient namelijk nou eenmaal meer dan iemand die net komt kijken. Voor meer informatie over de tariefopbouw en voorwaarden kunt u het gratis e-book downloaden.

Wat levert het inhuren van een belader u op?

Allereerst levert het u gedreven beladers op die weten wat ze doen, zonder dat u daar zelf veel voor hoeft te doen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Goed om te weten is dat u niets betaald voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten die uit het selectieproces naar voren zijn gekomen. U betaalt pas op het moment dat u een of meerdere beladers inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Gezamenlijk wordt de aanvraag doorgenomen;
  • De specialist gaat actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • Op korte termijn stelt de specialist de meest geschikte profielen aan u voor;
  • U besluit met welke kandidaat u een kennismakingsgesprek inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een belader verwachten

De voornaamste taak van een belader is het verzamelen van afval en het legen van de afvalbakken in de vuilniswagen. Een belader staat meestal achterop de wagen om zo snel en efficiënt mogelijk te werken. Er zijn ook beladers die de wagen besturen. In de meeste gevallen wordt dit per dag afgewisseld. Wanneer de wagen vol is, moet deze geleegd worden op de afvalverwerkingsplaats. Huurt u beladers in via het logistieke platform van Inhuren.com? Dan kunt u kandidaten verwachten die het werk van een belader fysiek aankunnen. Er worden kandidaten ingezet die het niet erg om vies te worden en om buiten te werken door weer en wind. Wanneer u tijdens drukke periodes extra beladers of bijrijders nodig heeft kunt u die op flexibele basis inhuren. Dit betekent dat wanneer het werk eerder klaar is dan gepland, u dit niets kost. U betaalt namelijk alleen de daadwerkelijk gewerkte uren van de ingezette kandidaten.

C CE rijbewijs

Zoekt u meerdere beladers met een C- en CE-rijbewijs die de vuilniswagens kunnen besturen? Geef dan vooral bij het indienen van uw opdracht aan hoeveel beladers over zo’n rijbewijs moeten beschikken. Er zijn namelijk voldoende kandidaten die over dit rijbewijs beschikken en graag op de vuilniswagen willen rijden.

Wist u dat u:

Bij tevredenheid de belader na 1040 uur mag overnemen?
Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 Ook bij ons terecht kunt voor het inhuren van laders en lossers?
Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de belader? Dit doen wij.
✓ Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
De belader niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8.5