Wilt u een distributiemedewerker inhuren?

Waarschijnlijk komt u een distributiemedewerker te kort en kan u deze zelf niet vinden of heeft u gewoonweg geen tijd voor het vinden van een geschikte kandidaat. Indien dat het geval is doet u er goed aan om dit tijdrovende proces uit te besteden aan een externe partij. Een partij die u serieus neemt en goede kandidaten levert op korte termijn. 

Offerte aanvragen

Wat kost een distributiemedewerker?

Een distributiemedewerker inhuren kost tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Wat het exacte tarief is hangt af van het aantal distributiemedewerkers dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Het tarief van een distributiemedewerker met ruim 5 jaar ervaring is nou eenmaal hoger dan iemand met slechts 1 jaar ervaring. Benieuwd naar de tariefopbouw en voorwaarden? Download het gratis e-book.

Wat levert het inhuren van een distributiemedewerker u op?

Allereerst levert het u een gemotiveerde distributiemedewerker op die zijn werk goed uitvoert. Naast het feit dat de alle zorg rondom de inhuur van chauffeurs voor u uit handen wordt genomen, ervaart u nog meer voordelen. Zo heeft u minder administratie en betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten. U betaalt pas wanneer u een voorgestelde distributiemedewerker inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een distributiemedewerker verwachten

Een distributiemedewerker is iemand die zorgt voor een zo effectief mogelijke goederenstroom binnen het bedrijf en de voorraden beheert in het magazijn en/of loods. Omdat het de taak van een distributiemedewerker is om goederen op de juiste plek te krijgen binnen een bepaalde tijd, moet een kandidaat beschikken over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Onze kandidaten hebben ervaring en zijn gewend om te presteren onder druk en secuur te werken.

Verklaring Omtrent het Gedrag

U wilt goede kandidaten die hard werken, weten waar ze mee bezig zijn en geen kattenkwaad uithalen, toch? Geef bij het plaatsen van uw opdracht dan aan dat u hardwerkende mensen zoekt die in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). We hebben namelijk voldoende kandidaten met zo’n verklaring.

Stel uw eigen pool met distributiemedewerkers samen

Heeft u regelmatig te maken met drukke en rustige periodes? Of is het verloop groot wegens het fysieke werk? Dan is het opstellen van een goede pool wellicht een oplossing om gaten in de planning te voorkomen. Door een pool op te bouwen, bent u altijd verzekerd van voldoende kandidaten wanneer u deze nodig hebt. Is de drukke periode sneller achter de rug dan gedacht? Dan zit u niet vast aan het doorbetalen van de ingehuurde krachten, maar kunt u de samenwerking per week stopzetten.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de distributiemedewerker? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De distributiemedewerker niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de distributiemedewerker na 1040 uur mag overnemen?
Ook bij ons magazijnmedewerkers en inpakmedewerkers kunt inhuren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid