Docent inhuren

Bent u op zoek naar een docent? Bekijk op deze pagina de mogelijkheden die Inhuren.com biedt aan bedrijven die op zoek zijn naar docenten.

Offerte aanvragen

Wat is een docent?

Een docent is iemand die op basis van lesmateriaal leerlingen en studenten voorbereid op een examen, tentamen of een eindtoets.

Wat kunt u van een docent via Inhuren.com verwachten?

Huurt u een docent in via Inhuren.com? Dan kunt u ervan uitgaan dat wij deze kandidaten voorstellen na een uitgebreide werving- en selectie. Docenten worden na een uitgebreide intake voorgesteld aan uw organisatie. Na uw eigen kennismaking kunt u ervoor kiezen deze docent een baan aan te bieden.

Inhuren.com helpt scholen en educatieve instituties bij het vinden van docenten, leraren, leerkrachten en specialisten die cursus kunnen geven.

Docent inhuren

U kunt via Inhuren.com vrijblijvend een docent inhuren. Wij werven- en selecteren docenten op hbo en universitair niveau. Wij kunnen een docent op fulltime basis inzetten als ook een parttime docent voor een aantal uren per week.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Leraar inhuren

U kunt een leraar inhuren voor een basisschool of middelbare school. Inhuren.com heeft een uniek werving en selectie proces waarmee wij op korte termijn elke school in Nederland kunnen voorstellen aan geschikte leraren.

Wanneer u een docent zoekt

Zoekt u een docent? Dan kunnen wij daarbij helpen. U doet vrijblijvend een informatie aanvraag. Hierna krijgt u van Inhuren.com een uitgebreid voorstel. Hierin staat alle informatie m.b.t. de inhuur van docenten en leraren.

Docent inhuren via payroll?

Heeft u zelf een docent gevonden? Maar wilt u liever niet de bijkomende werkgeversrisico’s? Dan Inhuren.com u helpen door de docent op onze payroll over te nemen.