Flexkracht inhuren

Zoekt u naar een flexkracht? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Wat is een flexkracht?

Een flexkracht is iemand die op flexibele basis bij een bedrijf werkzaam is en dus op elk gewenst moment opgeroepen kan worden. Een flexibele arbeidskracht kan een uitzendkrachtpayrollkrachtzelfstandige of oproepkracht zijn. In het geval van Inhuren.com doelen wij met flexkrachten op uitzendkrachten. Een bedrijf kan een flexkracht per gewerkt uur inhuren. Dit kan omdat de flexkracht juridisch in dienst is bij het uitzendbureau, in dit geval Inhuren.com. De inhurende organisatie heeft dus zelf niet het werkgeverschap van de werknemer.

Wat u kunt verwachten van een flexibele arbeidskracht

Onze flexkrachten kunnen voor tijdelijke of vaste opdrachten worden ingezet, ongeacht de branche of industrie van de organisatie. Daarnaast kan iedere werknemer als flexkracht worden ingehuurd, ongeacht de werkzaamheden. Flexibiliteit wordt dan ook van onze kandidaten verwacht. Hierdoor is het mogelijk om diensten op korte termijn (tot 24 uur van te voren) in te vullen.

De voordelen van een flexkracht voor u op een rij

✓ Flexibele inhuur per uur
✓ Zowel mbo als hbo (+) opgeleid
✓ Voor verschillende werkzaamheden binnen uw onderneming
✓ Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Belangrijk voor u

Een flexkracht huurt u in. Er zijn in Nederland een paar honderd grote organisaties waar u flexkrachten in kunt huren. Om dit te mogen doen moet een organisatie aangesloten zijn bij de NBBU, NEN en beschikken over een G-rekening. Inhuren.com voldoet aan al deze vereisten. U kunt dus honderd procent risicoloos een flexkracht inhuren, waardoor u niet aansprakelijk bent bij ziekte, uitval of verlof.