Gastheer inhuren

Op zoek naar een gastheer? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
handdruk

Gastheer

Zoekt u naar een gastheer die uw bedrijf op een representatieve manier kan vertegenwoordigen? Iemand die bijdraagt aan een fijne ervaring voor uw gasten en daarbij uw bedrijfsimago een boost geeft? Wij helpen u graag aan geschikte medewerkers en kunnen binnen enkele dagen al een aantal kandidaten voorstellen.

Wat is een gastheer?

Een gastheer fungeert als het visitekaartje van uw organisatie en heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Veelal is een gastheer de eerste persoon die de klant ziet en begeleidt hij de klant tot het eind. Het is zijn taak om de klant een onvergetelijke ervaring te geven! Een gastheer kan bij verschillende soorten bedrijven ingezet worden. Zo komt het vaak voor dat hij bij een horecabedrijf werkzaam is, maar kan een gastheer bijvoorbeeld ook ingezet worden bij bijvoorbeeld een autoshowroom. In dat geval heeft de gastheer ook een verkopende rol en begeleidt hij de klant van begin tot eind in het verkoopproces. Ook kan een gastheer werkzaam zijn op bijvoorbeeld evenementen en congressen.

Hiervoor kunt u een gastheer inzetten

  • Ontvangen van gasten
  • Informeren van gasten
  • Vermaken van de gasten
  • Uitleggen van de menukaart
  • Advies geven over producten
  • Aannemen en uitgeven van de jassen
  • Bezoekers de weg wijzen en begeleiden

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met onze specialist. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Bent u benieuwd naar de tarieven die wij hanteren voor de inhuur van een gastheer? U kunt dan het beste een vrijblijvende aanvraag doen bij onze specialist. Het tarief is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de ervaring en vaardigheden van de medewerker en de werkzaamheden die bij de functie horen. Samen met de specialist worden uw wensen doorgenomen en wordt de situatie in kaart gebracht. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een voorstel met daarin de tarieven voor uw organisatie.