Hostess inhuren

Op zoek naar een hostess? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
kopje koffie

Hostess

Zoekt u per direct naar iemand die uw gasten een onvergetelijke dag kan bezorgen? Een hapje en drankje uitdeelt en uw gasten voorziet van relevante informatie? Iemand die het perfecte visitekaartje is voor uw bedrijf? Inhuren.com voorziet u graag van gastvrije hostess die uw bedrijf op een juiste manier representeert. Neem contact met ons op en wij zullen u binnen een aantal dagen voorstellen aan een geschikte kandidaat.

Wat is een hostess?

Een hostess is iemand die een bedrijf op een representatieve manier vertegenwoordigd en die fungeert als het eerste aanspreekpunt van de klant. Dankzij hun warme uitstraling en klantvriendelijke mindset zijn ze het perfecte visitekaartje voor uw bedrijf en kunnen ze bezoekers als geen ander op hun gemak laten voelen. Een hostess is vaak medeverantwoordelijk voor een goed verloop van de aangelegenheid. Het komt vaak voor dat een hostess werkzaam is op evenementen of binnen de horeca en toerisme, maar een hostess kan bijvoorbeeld ook ingezet worden bij een theater of een gemeente. Een hostess wordt ook wel gastvrouw genoemd.

Hiervoor kunt u een hostess inzetten

  • Welkom heten van gasten
  • Bijhouden van de absentenlijst
  • Uitdelen van samples of badges
  • Scannen van toegangskaartjes
  • Ontvangen en begeleiden van gasten
  • Beantwoorden van vragen en informeren van gasten
  • Fungeren als visitekaartje en aanspreekpunt van de organisatie

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met onze specialist. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Voor het exacte tarief bij het inhuren van een hostess kunt u het beste een vrijblijvende aanvraag doen bij onze specialist. Op deze manier kunnen we u een zo passend en helder mogelijk voorstel doen. Het tarief verschilt namelijk per situatie en is onder andere afhankelijk van de ervaring en vaardigheden van de medewerker en de werkzaamheden die bij de functie komen kijken. Heeft u bijvoorbeeld een hostess nodig die een goed woordje Spaans of Frans spreekt? Dit kunt u in een gesprek bespreken met onze specialist. Aan de hand van uw wensen wordt vervolgens een gepersonaliseerd voorstel opgesteld.