Hotelreceptioniste inhuren

U bent hoogstwaarschijnlijk op zoek naar ervaren hotelreceptionistes die zowel dag- als nachtdiensten willen draaien. Inhuren.com kan u van klantvriendelijke en ervaren receptionistes voorzien.

Offerte aanvragen

Wat is een hotelreceptioniste?

Een hotelreceptioniste is het eerste aanspreekpunt voor uw klanten. Een vriendelijke lach en warm ontvangst kenmerkt een goede hotelreceptioniste. Naast het groeten van klanten, is zij verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen en het netjes afhandelen van klachten. Administratieve werkzaamheden, zoals telefoon- en mailverkeer en het inboeken van reserveringen kunt u ook overlaten aan een receptioniste.

Wat u kunt verwachten

Als hotel staat alles in het teken van de gasten. U wilt dat uw gasten zo goed mogelijk worden vermaakt en tevreden zijn gedurende het verblijf in uw hotel. Een goede en klantvriendelijke service vanuit uw werknemers is hierbij van groot belang. En dat begint allemaal bij uw receptionistes. Onze receptionistes zijn een visitekaartjes voor uw onderneming. Bij de werving selecteren we op uitstraling, klantvriendelijkheid en de relevante vaardigheden. Met als doel dat uw gasten zo professioneel mogelijk te woord worden gestaan in iedere situatie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan zodat u tijdig weet waar u aan toe bent.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De voordelen voor u op een rij

Het visitekaartje voor uw hotel
Breed en flexibel inzetbare receptionistes
Hotelreceptionistes met ervaring

Breed inzetbare hotelreceptionistes

Wij zenden receptionistes uit op flexibele basis. Dat betekent dat u geheel vrijblijvend bent in het aantal werkuren dat u wilt uitbesteden. Onze hotelreceptionistes zijn minimaal MBO of hoger opgeleid. Indien gewenst beschikken zij over de juiste certificaten om de receptiewerkzaamheden in uw hotel goed uit te voeren. De kandidaten vervullen zowel dag- als nachtdiensten, waardoor ze breed inzetbaar zijn. Heeft u zelf al een getalenteerde hotelreceptioniste gevonden? Dan kunt u deze voordelig bij ons uitzendbureau onderbrengen. Wij nemen dan de administratieve werkzaamheden uit handen, waardoor u geen werkgeversrisico loopt bij uitval door ziekte.

De beste hotelreceptionistes

Wij zijn ons ervan bewust dat er met regelmaat internationale gasten in uw hotel verblijven. Daarom hebben wij hotelreceptionistes die naast Nederlands ook vaardig zijn in Engels en een eventuele derde taal zoals Spaans, Frans of Duits. Onze receptionistes zijn van nature behulpzaam en oplossingsgericht. Met deze unieke eigenschappen zijn zij ingesteld op uw gasten om het verblijf zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Offerte aanvragen