Wilt u een huismeester inhuren?

Waarschijnlijk komt u een huismeester te kort die ondersteuning biedt bij het onderhouden van uw bedrijfspand? Indien u zelf de juiste kandidaten niet kan vinden of er gewoonweg geen tijd voor heeft, doet u er goed aan om het uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Een partij die u serieus neemt en goede kandidaten levert.

Offerte aanvragen

Wat kost een huismeester?

Wilt u een huismeester inhuren? Houd dan rekening met een tarief tussen de € 22,- en € 27,- per uur. Het exacte tarief is namelijk van het aantal mensen dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Het tarief van een huismeester met tientallen jaren ervaring is uiteraard hoger dan iemand die net komt kijken. Wilt u het exacte tarief weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Wat levert het inhuren van een huismeester u op?

Het inhuren van een huismeester levert u allereerst een hardwerkende kandidaat op die weet wat hij/zij doet. Naast het feit dat de alle zorg rondom de inhuur van huismeesters voor u uit handen wordt genomen, ervaart u nog meer voordelen. Zo loopt u geen werkgeversrisico en betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten die uit het selectieproces naar voren komen. U gaat pas betalen wanneer u een voorgestelde huismeester inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een huismeester verwachten

Een huismeester is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden in- en rondom uw bedrijfspand. Het onderhouden en repareren van houtwerk, bekabeling, vloeren en meubels behoren tot de werkzaamheden. Daarnaast is het de taak van de huismeester dat de veiligheid binnen het pand gewaarborgd blijft. Om die reden beschikken onze huismeesters over een recente (aantoonbare) VOG en VCA. Omgaan en gebruik maken van gereedschap is een vanzelfsprekendheid. Ook zijn zij communicatief sterk en klantvriendelijk. De huismeester is namelijk in veel gevallen het aanspreekpunt.

Conciërge inhuren

De taken van een conciërge komen voor het grootste gedeelte overeen met die van een huismeester. Het verschil met een huismeester is dat een conciërge voor het grootste gedeelte binnen het gebouw werkzaamheden verricht. Daarnaast zijn de taken van een conciërge voor het grootste gedeelte niet technisch van aard. Enige technische kennis wordt wel van een huismeester verwacht.

Opzichters inhuren

Een opzichter heeft ten op zicht van een conciërge en huismeester vooral de taak om buiten het gebouw inspecties en controles uit te voeren. Een opzichter houdt bijvoorbeeld in de gaten of er geen vreemde personen een terrein betreden en dat alleen bevoegden binnen het terrein aanwezig zijn. Een opzichter is geen beveiliger. Er is een groot onderscheid tussen een beveiliger en opzichter. Het grootste verschil is dat een opzichter niet bevoegd is fysiek in te grijpen. Daarnaast hoeft een opzichter niet over beveiligingscertificeringen te beschikken.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de huismeester? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De huismeester niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de huismeester na 1040 uur mag overnemen?
 Ons altijd mag verrassen met ingewikkelde vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Download alvast het gratis e-book met meer informatie over de voorwaarden van het inhuren van personeel.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid