Hypotheekadviseur inhuren

Offerte aanvragen

Hypotheekadviseur inhuren

De laatste jaren heeft er een grote ommekeer plaatsgevonden in de financiële dienstverlening waarbij de focus steeds meer is komen te liggen op het behoud van klanten en relatiemanagement. Sinds de crisis van 2009 zijn steeds meer banken en verzekeraars zich bewust geworden van het feit dat de klant weer centraal dient te staan bij de dienstverlening.

Kwaliteit in dienstverlening

De kwaliteit van het personeel en de adviseurs is hierbij van groot belang. Dat heeft er wel voor gezorgd dat er de laatste jaren een groot tekort is ontstaan aan hypotheekadviseurs in het bezit van de juiste papieren. Door de aangescherpte regels dienen hypotheekadviseurs nu te voldoen aan de eisen vanuit de AFM. Dit brengt met zich mee dat iedere hypotheekadviseur dient te beschikken over de juiste WFT certificaten en diploma’s.

De juiste adviseur zo gevonden

Door de hierboven genoemde situatie zijn veel banken, verzekeraars en financiële dienstverleners erg veel tijd, energie en geld kwijt aan het vinden van de juiste kandidaten. Het vinden van de geschikte hypotheekadviseurs, die in het bezit zijn van de juiste papieren en beschikken over voldoende ervaring om zonder al te veel inwerktijd zelfstandig aan de slag te kunnen is enorm lastig geworden. Personeel Inhuren is helemaal gespecialiseerd in het zoeken en vinden van hypotheekadviseurs.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Getalenteerde adviseurs met WFT

Door onze unieke online strategie melden zich er wekelijks een groot aantal hypotheekadviseurs bij ons aan die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële dienstverlening. Door deze grote aanstroom van kandidaten kunnen wij de meeste bedrijven al binnen twee weken voorstellen aan minimaal drie geschikte hypotheekadviseurs.