Incasseerder inhuren

Bent u op zoek naar een incasseerder die voor u uw rechtmatige geld incasseert? Personeel Inhuren helpt u aan een ervaren incasseerder die u bij deze helaas soms noodzakelijke  taak ondersteunt.

Offerte aanvragen

Incasseerder inhuren

Wanneer u op zoekt bent naar een incasseerder voor een opdracht, kan Personeel Inhuren u daarbij ondersteunen. Wanneer u meerdere malen een factuur heeft verstuurd, en deze factuur is tot op heden niet voldaan, dan kunt u terugvallen op een incassobureau of een zelfstandige incasseerder. Personeel Inhuren beschikt over een netwerk van ervaren incasseerders die op korte termijn inzetbaar zijn.

Eenmalig of meerdere malen inzetbaar

Het kan zo zijn dat het een eenmalige opdracht betreft, dit is geen probleem. De incasseerders die u kunt inhuren via Personeel Inhuren zijn al inzetbaar vanaf één opdracht. Mocht u de incasseerder vaker willen inhuren, dan is dit mogelijk. Het voordeel van het inhuren via een uitzendbureau is dat u de werknemer niet in dienst heeft, en hierdoor flexibel kunt inzetten.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Ervaren incasseerders

De incasseerders in ons bestand beschikken allen over ervaring met het incasseren van geld voor externe opdrachtgevers. Zij gaan zorgvuldig te werk, zodat u uw klant niet verliest, maar wel uw rechtmatige geld ontvangt en de factuur voldaan wordt. Door deze werkwijze verliest u geen waardevolle klant, en kunt in de toekomst zaken blijven doen met deze partij.