Keukenpersoneel inhuren

Bent u opzoek naar flexibel inzetbaar keukenpersoneel? Inhuren.com is gespecialiseerd in het uitzenden van kwalitatief keukenpersoneel. Bekijk onze website voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Extra keukenpersoneel inhuren

Het weer wordt langzaam beter, de terrassen raken vol en u wilt graag extra keukenpersoneel inhuren. Personeel Inhuren kan u daarbij helpen, wij werven en selecteren het beste keukenpersoneel. Het keukenpersoneel dat wij is onze database hebben staan is heel divers en bovendien flexibel inzetbaar. Heeft u iemand in de keuken nodig voor alleen de zomermaanden of bent u opzoek naar betrouwbaar vast personeel dat zich graag inzet voor uw organisatie? Het werken met uitzendkrachten is voordelig en u zit niet vast aan personeel met een contract als het seizoen straks over is. U kunt contact opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ontdek de voordelen van Personeel Inhuren!

Van afwashulp tot zelfstandig werkende chef

Een extra handje in de keuken is geen overbodige luxe in het hoogseizoen. Bij Personeel Inhuren werven en selecteren we het beste keukenpersoneel! Wij hebben een grote database vol enthousiast personeel dat graag aan de slag wilt. Of het nu gaat om een extra handje bij het afwassen, een hulpkok of een zelfstandig werkende chef, wij hebben het allemaal in ons bestand staan. Naast keukenpersoneel beschikken wij ook over een database met flexibel horecapersoneel dat per direct beschikbaar is.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Ideaal voor de zomermaanden

Het seizoen is geopend! Het weer wordt langzamerhand beter en er is meer omzet te verdienen met het juiste personeel! Personeel Inhuren is gespecialiseerd in het werven en selecteren van uitzendkrachten. Bent u alleen op zoek naar keukenpersoneel voor het hoogseizoen, en wilt u niet aan een contract vast zitten als het seizoen langzaam afloopt? Dan is het inhuren van keukenpersoneel via Personeel Inhuren een ideale uitkomst! Wij werven en selecteren voor u en na akkoord van opgevraagde offerte kunnen wij in een korte tijd geschikte kandidaten voorstellen. Daarnaast nemen wij het werkgeversrisico van u uit handen en verzorgen wij de contracten, verloning en alles wat geregeld moet worden rondom het keukenpersoneel.