Wilt u een kraanmachinist inhuren?

Een kraanmachinist bestuurt de kranen van grotere bouwprojecten of binnen de scheepvaart. Indien u zelf de juiste kandidaten niet kan vinden of er gewoonweg geen tijd voor heeft, doet u er goed aan om het uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Een partij die u serieus neemt en goede kandidaten levert.

Offerte aanvragen

Wat kost een kraanmachinist?

Voor het inhuren van een kraanmachinist hanteren wij een tarief tussen de € 35,- en € 40,- per uur. Het exacte tarief is afhankelijk van het aantal machinisten dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Het tarief van een kraanmachinist met ruim 10 jaar ervaring is nou eenmaal hoger dan een machinist in opleiding met slechts 1 jaar ervaring. Wilt u het exacte tarief weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Wat levert het inhuren van een kraanmachinist u op?

Natuurlijk levert het u een hardwerkende machinist op die zijn werk goed uitvoert. Naast het feit dat de alle zorg rondom de inhuur van machinisten voor u uit handen wordt genomen, ervaart u nog meer voordelen. Allereerst regelen wij de verloning, daarnaast betaalt u niets voor de zoektocht naar geschikte kraanmachinisten. U gaat pas betalen wanneer u een voorgestelde kraanmachinist inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

 • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
 • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
 • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
 • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
 • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een kraanmachinist verwachten

De kraanmachinist bedient zware machines, waaronder hijskranen, graafmachines of shovels. De machinist gaat zorgvuldig met het materiaal om en heeft oog voor de veiligheid. Daarom beschikken de kraanmachinisten over een VCA en eventueel een TCVT-certificaat. De besturing van de machines gebeurt vanuit de cabine of via radiografische besturing. Onze kraanmachinisten hebben werkervaring in verschillende sectoren, denk hierbij aan de bouw- of sloopsector, transportsector, offshore sector en met laad- en loswerkzaamheden. Afhankelijk van de sector waarin de kraanmachinist werkt, worden locaties bouwrijp gemaakt, rioleringen aangelegd, palen geheid of containers verplaatst. De kraanmachinisten kunnen goed communiceren met collega’s en hebben natuurlijk geen last van hoogtevrees… Zij zijn deskundig en bekwaam en ronden de werkzaamheden naar tevredenheid af.

Wilt u ook ervaren riggers inhuren?

Wilt u ervaren riggers, ook wel hijsbegeleiders, inhuren? Ook dan helpen wij u graag. De belangrijkste taak van een rigger is het begeleiden van verticaal transport. De kraanmachinist is vaak aangewezen op de kwaliteiten van de riggers. Goede samenwerking is van belang om de werkzaamheden soepel en veilig te laten verlopen. Alle riggers zijn in bezit van een TCVT-certificaat.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de kraanmachinisten? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De kraanmachinisten niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de kraanmachinisten na 1040 uur mag overnemen?
 Ons altijd mag verrassen met ingewikkelde vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie over de tarieven en voorwaarden, kunt u het gratis e-book downloaden.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

 • Flexibele kraanmachinist
 • Kraanmachinisten met een VCA certificaat
 • Eigen pool opstellen
 • Minder administratie
 • Geen werkgeversrisico
 • Direct opzegbaar

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.