Wilt u een loodgieter inhuren?

Waarschijnlijk komt u voor een nieuw project een flexibel inzetbare loodgieter te kort? Indien u de juiste kandidaat niet kan vinden of geen tijd heeft om op zoek te gaan naar een goede loodgieter, is het raadzaam om dit proces uit te besteden. Bekijk hieronder alle mogelijkheden, voorwaarden, tarieven en de werkwijze voor het inhuren van loodgieters.

Offerte aanvragen

Wat kost een loodgieter?

Voor het inhuren van een loodgieter hanteren wij een tarief tussen de € 30,- en € 40,- per uur. Het exacte tarief is afhankelijk van het aantal loodgieters dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Het tarief van een loodgieter met ruim 10 jaar ervaring is nou eenmaal hoger dan iemand in opleiding met slechts 1 jaar ervaring. Wilt u het exacte tarief weten? Of weten hoe het tarief is opgebouwd? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Wat levert het inhuren van een loodgieter u op?

Uiteraard levert het u een loodgieter met verstand van zaken op die zijn/haar werk goed uitvoert. Naast het feit dat de alle zorg rondom de inhuur van een loodgieter voor u uit handen wordt genomen, ervaart u nog meer voordelen. Zo loopt u geen werkgeversrisico, betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten die uit het selectieproces naar voren komen. U gaat pas betalen wanneer u een voorgestelde kandidaat inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een loodgieter verwachten

Een loodgieter is een vakspecialist in het aanleggen, onderhouden en repareren van onder andere sanitair, verwarmingen, waterleidingen. Kortom; iemand met een brede kennis van het vak. Flexibiliteit is een van de dingen die u mag verwachten van een loodgieter. Ze krijgen regelmatig te maken met onvoorziene situaties waarop zij zich moeten  anticiperen om problemen zo efficiënt mogelijk te verhelpen. Van een loodgieter wordt verwacht dat hij/zij klantvriendelijk is naar uw klanten. Een goede indruk van uw bedrijf is belangrijk om klanten in het vervolg terug te laten komen.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de medewerkers? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De kandidaten niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de medewerkers na 1040 uur mag overnemen?
 Ook bij ons terecht kunt voor de inhuur van o.a. een schilder?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Meer weten over de voorwaarden van het inhuren van personeel?

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

  • Flexibele loodgieters
  • Loodgieters met ervaring
  • Minder administratie
  • Geen werkgeversrisico
  • Direct opzegbaar

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.