Wilt u een magazijnmedewerker inhuren?

Bent u op zoek naar een magazijnmedewerker voor uw opslag of magazijn? Inhuren.com geeft u op deze pagina alle informatie over de werkwijze, voorwaarden en tarieven die wij hanteren bij het inhuren van magazijnmedewerkers.

Offerte aanvragen

Wat kost een magazijnmedewerker?

Een magazijnmedewerker inhuren kost tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Wat het exacte tarief is hangt af van het aantal magazijnmedewerker dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Wilt u het exacte tarief weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. Voor meer informatie over de voorwaarden en tariefopbouw, download het gratis e-book.

Wat levert het inhuren van een magazijnmedewerker u op?

Het inhuren van personeel levert u een hardwerkende magazijnmedewerker op die zijn werk goed uitvoert. De zorg rondom de inhuur van magazijnmedewerkers voor u uit handen wordt genomen. Zo loopt u geen werkgeversrisico en betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten. U betaalt pas wanneer u een voorgestelde magazijnmedewerker inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een magazijnmedewerkers verwachten

Van een magazijnmedewerker (ook wel logistiek medewerker) mag u verwachten dat hij/zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. De goederenstroom moet namelijk soepel en zo efficiënt mogelijk verlopen. Gaat er iets fout? Dan is de kandidaat in staat om hier direct op in te spelen om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Niet heel onbelangrijk is het hebben van een kritische blik en het kunnen samenwerken aangezien er in de meeste gevallen in teamverband wordt gewerkt.

Heftruckcertificaat en VCA

Binnen de meeste magazijnen worden goederen verplaatst met behulp van een heftruck. Heeft u daarom magazijnmedewerkers nodig die in het bezit zijn van een heftruckcertificaat? Geef dit dan aan bij het plaatsen van uw opdracht. Veel van onze kandidaten zijn namelijk al in bezit van een VCA.

Stel uw eigen pool samen

Bent u op zoek naar een pool van magazijnmedewerkers die u op afwisselende basis in kan huren? Dan helpen wij u bij het opbouwen van een flexibele pool van magazijnmedewerkers. Per pool zetten wij gemiddeld vijf tot tien medewerkers in. U kunt de kandidaten afwisselend inhuren voor verschillende shifts en werkzaamheden.

Ook een kwaliteitscontoleur inhuren?

Wilt u een kwaliteitscontroleur inhuren die controleert of alle producten aan de wettelijke kwaliteitseisen voldoen? Dit wordt gedaan door middel van steekproeven waarbij de controleur verantwoordelijk is voor het advies van de producten. Indien er veel afwijkingen worden gevonden, kan dit lijden tot een tijdelijke productiestop of een verandering in het productieproces. Het exacte takenpakket van een kwaliteitscontroleur kan verschillen per branche.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de magazijnmedewerker? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De magazijnmedewerker niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de magazijnmedewerker na 1040 uur mag overnemen?
 Ook bij ons terecht kunt voor de inhuur van o.a. heftruckchauffeurs en orderpickers?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid