Oproepkracht inhuren

Een oproepkracht, oftewel ”uitzendkracht” of ”flexkracht” is een tijdelijke werknemer die een bedrijf kan inhuren via een tussenpersoon zoals Inhuren Uitzendbureau. Inhuren.com helpt bedrijven die op tijdelijke basis extra mensen nodig hebben.

Offerte aanvragen

Wat is een oproepkracht?

Een oproepkracht is een werknemer die op flexibele basis in dienst is bij Inhuren Uitzendbureau (Inhuren.com). Een bedrijf die een oproepkracht inhuurt via Inhuren.com wordt een inlener genoemd. Onze inleners huren oproepkrachten in voor een groot aantal verschillende werkzaamheden. Een oproepkracht is over het algemeen een student of een gemiddeld geschoolde medewerker.

Een oproepkracht inhuren

Wanneer u voor tijdelijke werkzaamheden een medewerker zoekt kunt u deze inhuren via Inhuren.com. Het inhuren van een oproepkracht is een eenvoudig en makkelijk te doorlopen proces voor zowel u als inlener als de oproepkracht. U geeft aan voor welke werkzaamheden en voor ongeveer hoe lang u iemand zoekt. Uw contactpersoon binnen Inhuren.com plant vervolgens de juiste oproepkracht in die de werkzaamheden kan uitvoeren.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur