Wilt u een pakketbezorger inhuren?

Als u snel een product van A naar B moet brengen, is de reguliere post niet altijd de meest efficiënte oplossing. Daarom kunt u via ons een pakketbezorger inhuren, zodat u zelf geen omkijken heeft naar het tijdrovende proces wat erbij komt kijken. 

Offerte aanvragen

Wat kost een postbezorger?

Het tarief van een postbezorger ligt tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Er wordt gebruik gemaakt van een range, omdat het exacte tarief afhankelijk van een aantal factoren; het aantal postbezorgers dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Wilt u weten hoe het tarief is opgebouwd? U leest het in ons gratis e-book.

Wat levert het inhuren van een postbezorger u op?

Allereerst levert het u tevreden klanten op die blij zijn met het – op tijd geleverde – pakketje door een klantvriendelijke postbezorger. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor uit handen genomen. Een groot voordeel van de uitbesteding is dat u niets betaald voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte postbezorgers die uit het selectieproces naar voren zijn komen. U betaalt pas op het moment dat u een of meerdere voorgestelde postbezorgers inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een postbezorger verwachten

De pakketbezorger (ook wel koerier genoemd) vervoert zowel kleine als grote pakketten van locatie A naar locatie B. Dit gebeurt vaak met een busje of personenauto, maar kan ook per fiets of scooter gedaan worden. De pakketbezorger stippelt de snelste route uit naar de diverse bezorgadressen, om zoveel mogelijk pakketten in korte tijd te kunnen afleveren of ophalen. Uiteraard staat klantvriendelijkheid voorop bij de pakketbezorger. Het is immers het eerste gezicht dat de klant ziet na de online aankoop van een product.

Poolmanagement

Indien u met regelmaat meerdere pakketbezorgers nodig heeft, dan kunt u via ons een pool samenstellen. Hiermee maakt u altijd en overal aanspraak op krachten die u zelf hebt uitgekozen, zonder dat u contractuele verplichtingen. Dat betekent dat u de samenwerking met de pakketbezorger per direct stop kan zetten. Zo bent u verzekerd van voldoende mankracht, ook wanneer er onverwachts mensen uitvallen door ziekte of verlof.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de postsorteerder? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De postsorteerder niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de postsorteerder na 1040 uur mag overnemen?
 Via ons o.a. ook fietskoeriers en bijrijders kunt inhuren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid