Programmeur inhuren

Wilt u een tijdelijke of vaste programmeur inhuren die alle software programmeert binnen uw organisatie? Inhuren.com helpt u bij die zoektocht.

Offerte aanvragen

Wat is een programmeur

Een programmeur maakt en installeert diverse soorten software. Wanneer er een bepaald idee is vanuit uw bedrijf zal een programmeur daar een werkend geheel van moeten maken. In de meeste gevallen werken meerdere programmeurs aan één project. Er kan onderscheidt worden gemaakt tussen web developersoftware developer en app developer. In grote lijnen zijn deze functies hetzelfde, op de specialisatie na. Programmeurs zijn meestal werkzaam in de ICT branche en hebben de programmeertaal dan ook goed onder de knie.

Wat u van onze programmeurs kunt verwachten

Iedere programmeur dient een brede kennis te hebben van meerdere programmeertalen om de projecten succesvol af te ronden. Denk hierbij aan onder andere C++, JAVA, PHP, ASP, Javascript, CSS, CMS, HTML, MySQL en XML. De meeste kandidaten zijn in bezit van een hbo diploma en hebben enige jaren ervaring. U kunt ervaren programmeurs inhuren voor de ontwikkeling van website en web based applicaties. Voor het verbeteren van al bestaande software zijn er ook studenten die dit voor u kunnen doen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De voordelen voor u op een rij:

 Goed werkende softwareprogramma’s
 Programmeurs met ervaring
 Kennis van diverse programmeertalen
 Binnen 7 dagen ontvangt u een kandidaat voorstel

Programmeurs met een scherpe en kritische blik

Dat een programmeur technische kennis heeft, is een feit. Echter moet iemand veel meer in huis hebben om goede software te ontwikkelen en te installeren. Een scherpe blik komt goed van pas en voorkomt dat er onnodig fouten worden gemaakt. Eén klein foutje in de HTML kan er al voor zorgen dat het hele programma niet werkt en dat is zonde. Kritisch kijken naar de wensen van de opdrachtgever is een tweede. Zijn er bepaalde dingen niet mogelijk, dan moet de programmeur zelf op zoek naar het best mogelijke alternatief.