Restaurantmedewerker inhuren

Op zoek naar een restaurantmedewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Restaurantmedewerker inhuren

Wanneer u verantwoordelijk bent voor een onderneming in de horeca bent u zich er waarschijnlijk bewust van dat de kwaliteit van het personeel cruciaal is voor het succes. U wilt een goede indruk maken en uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Bij ons kunt u een goede restaurantmedewerker inhuren, hier zijn we bij Personeel Inhuren in gespecialiseerd. Onze recruiters werken dagelijks aan het bouwen van een landelijke horeca pool. Hierdoor is Personeel Inhuren in staat om op korte termijn u te voorzien van de beste restaurant medewerkers. Daarnaast zorgen wij voor alle contractuele zaken met de restaurantmedewerkers en heeft u geen omkijken naar uitbetalingen, administratieve rompslomp en risico bij ziekte, uitval of verlof.

Hotel restaurant medewerker

Onze restaurant medewerkers zijn getalenteerde studenten op HBO en Universitair niveau, jonge talentvolle starters of young professionals voor hogere functies binnen de horeca. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van restaurant medewerkers voor bedrijven in de hotelsector. Voor hotels is het belangrijk dat de kwaliteit van het personeel gericht is op het welzijn van uw gasten. U wilt een goede indruk maken. Onze restaurant medewerkers zijn een visitekaartje voor uw hotel. U geeft uw gasten de extra service en aandacht die ze verdienen.

Horeca personeel met ervaring

De ervaring van uw horeca personeel is belangrijk. Ook Personeel Inhuren ziet het belang in van ervaren restaurant medewerkers. Wij werven en selecteren alleen horeca medewerkers met ervaring. Mochten wij toch getalenteerde kandidaten vinden met potentie? Dan krijgen ze van de horeca consultants van Personeel Inhuren horeca training waarbij wij de talenten extra tips en advies geven hoe ze zichzelf optimaal kunnen presenteren.

Hiervoor kunt u een restaurant medewerker inhuren:

  • Bereiden van dranken
  • Bedienen van gasten
  • Bereiden van gerechten
  • Serveren van gerechten
  • Ondersteunen van de spoel
  • Ondersteunen van de keuken
  • Ondersteunen van de bediening