Starter inhuren

Offerte aanvragen

Een getalenteerde starter inhuren?

U kunt bij Personeel Inhuren starters inhuren of recruiten op hbo en universitair niveau. Wij beschikken over een grote database van getalenteerde starters. Onze starters zijn met name beschikbaar in de zakelijke- en financiele dienstverlening, de ICT en techniek. Wij zijn eigenlijk dagelijks bezig met het zoeken en vinden van de grootste talenten de genoemde branches. Omdat wij weten dat bedrijven in die branches de meeste moeite hebben bij het vinden van getalenteerde werknemers.

Schaarse markt van afstudeerders

Bedrijven hebben veel moeite bij het vinden van de juiste afstudeerders en talentvolle werknemers. Wij merken dat wanneer een bedrijf bijvoorbeeld op zoek is naar een commerciële medewerker met technische kennis of een afgestudeerde accountant deze kandidaten nauwelijks kunnen vinden. Terwijl er jaarlijks veel juristen afstuderen en de markt betreden zijn er simpelweg veel sectoren waar er te weinig mogelijke kandidaten voor zijn en te veel openstaande vacatures. Wij zijn de hele dag bezig met het vinden van geschikte starters. Dat betekent dat we continue en op korte termijn de beste starters weten te vinden. Niet alleen voor onze opdrachtgevers maar ook voor onze eigen organisatie recruiten wij de beste starters en jonge talenten.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Het grootste talent kosteloos in huis

Natuurlijk niet kosteloos. Wij vragen ook een vergoeding voor de hulp. Maar wij streven ernaar als organisatie om werknemers te leveren die zichzelf dubbel en dwars terug verdienen. Dit hoeft niet direct op de korte termijn te zijn. Maar talentvolle werknemers met de juiste motivatie en instelling om te groeien en te presteren behalen het maximale resultaat voor uw onderneming. Benieuwd naar de kwaliteit van onze dienstverlening en de kandidaten waar wij mee werken?