Student inhuren

Het inhuren van een student biedt u als werkgever vele voordelen. Naast het feit dat studenten bijvoorbeeld flexibel inzetbaar zijn, loopt u geen enkele kans op werkgeversrisico’s!

Offerte aanvragen

Snel inzetbare en flexibele studenten

Niet alle soorten werkzaamheden of functies zijn populair op fulltime basis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwerken of opzoeken van gegevens in grote archieven. Daarnaast biedt niet iedere functie de mogelijkheid om door te kunnen groeien, terwijl dat vaak wel gewenst is. Bedrijven hebben mede hierdoor vaak moeite om voor bepaalde functies geschikte medewerkers te vinden. De meeste werkzaamheden op kantoor moeten secuur en professioneel worden uitgevoerd, maar niet fulltime. Studenten zijn hier de perfecte oplossing voor. De meeste studenten zijn namelijk flexibel inzetbaar voor 8 tot 24 uur per week en zijn vaak direct beschikbaar.

Pool van studenten laten opstellen in de logistiek of transport

Inhuren.com is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen bedrijven en kandidaten in de logistiek- en transport. In de logistiek en transport hebben bedrijven vaak meerdere werknemers nodig voor één klus. Hierbij kunt u dus ook denken aan een aantal studenten die flexibel inzetbaar zijn als bijvoorbeeld verhuizers of als bijrijder. U kunt daarom via ons een pool van logistieke studenten laten opstellen, waarbij u alle gaten in uw planning kunt opvullen. De studenten wisselen elkaar af en werken allemaal op de dagen dat zij beschikbaar zijn naast hun studie. Inhuren.com werkt met studenten die vaak een bijpassende opleiding volgen op hbo- of universitair niveau.

De voordelen voor u als werkgever

Naast het feit dat Inhuren.com studenten levert op niveau, houden wij ook graag rekening met uw wensen en vereisten. Wij zijn ervan op de hoogte dat het belangrijk is om met een young professional te werken die een goede bijdrage kan leveren aan uw organisatie. Binnen hun opleiding doen de studenten kennis op van verschillende ontwikkelingen in het vakgebied. Deze kennis komt vaak goed van pas, een frisse blik op uw werkzaamheden is altijd fijn!

Werving- en selectieprocedure Inhuren.com

Voor meer informatie omtrent het inhuren van een student als flexibele medewerker in uw bedrijf, kunt u vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen. Daarnaast zijn onze contactpersonen op werkdagen altijd bereikbaar voor advies over de werving- en selectieprocedure van potentiële kandidaten. Via het digitale platform kunt u gemakkelijk nieuwe aanvragen indienen, gewerkte uren controleren en zien wie er wanneer beschikbaar is.