Telefoniste inhuren

Op zoek naar ervaren telefonistes? Inhuren.com heeft een groot aanbod van telefonistes, receptionistes en secretaresses. Bekijk op deze pagina het complete overzicht van alle inhuur mogelijkheden via Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Wat is een telefoniste?

Een telefoniste is iemand die de telefoon opneemt, vragen beantwoord en de desbetreffende persoon doorverbindt naar de juiste medewerker. Vaak zijn dit telefonische gesprekken met klanten, zakenpartners en andere bedrijven. Omdat een telefoniste het eerste aanspreekpunt is en dus ook direct het visitekaartje van het bedrijf, is klantvriendelijkheid en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal van belang. Bij veel bedrijven wordt deze functie ook wel omschreven als receptionistehelpdeskmedewerker of secretaresse.

Wat u van onze telefoniste kunt verwachten

Inhuren.com biedt ervaren telefonistes. Alle kandidaten beschikken minimaal over een mbo niveau, enkele jaren ervaring en eventuele gerelateerde certificaten. Niet onbelangrijk is dat onze telefonistes communicatief sterk zijn, bekend zijn met Microsoft Office en de Nederlandse taal goed beheersen. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld Duits sprekende telefonistes? Ook dat valt onder de mogelijkheden die inhuren.com biedt. Neem contact op met één van onze specialisten om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De voordelen voor u op een rij:

 Telefoniste met ervaring
 Op flexibele en vaste basis
 Minimaal in bezit van een mbo diploma
 Wij stellen binnen 7 werkdagen kandidaten voor

Vertrouwelijke informatie

In veel gevallen krijgen telefonistes te maken met vertrouwelijke gegevens. Denk aan alle gegevens van uw klanten en zakenpartners die niet zomaar doorgespeeld mogen worden. In dit geval zullen wij hier onze kandidaten strenger op selecteren. Zo zullen wij kandidaten aan u voorstellen die in bezit zijn van een opleiding telefoniste/receptioniste en VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).