Toezichthouder inhuren

Zoekt u een toezichthouder voor een feest, evenement of beurs? Inhuren.com kan u op korte termijn voorzien van getalenteerde toezichthouders die op flexibele basis ingezet kunnen worden.

Offerte aanvragen

Op zoek naar een toezichthouder?

Op grote evenementen, feesten en congressen zijn er naast beveiligers tevens toezichthouders nodig die toezicht houden of alles geregeld en netjes verloopt. Toezichthouders zijn vaak een extra ondersteuning voor de beveiligers die werkzaam zijn op een evenement. Inhuren.com zet door heel Nederland getalenteerde toezichthouders in voor het houden van toezicht onder de mensen.

Verschil toezichthouders en beveiligers

Er is een groot verschil te onderscheiden tussen toezichthouders en beveiligers. Een beveiliger is een getraind en gecertificeerd persoon die het beroep van beveiliger mag uitoefenen. Een toezichthouder is niet gecertificeerd. Een beveiliger is getraind en ervaren in het ingrijpen bij chaos, problemen en onveiligheden. Een toezichthouder is er vaak alleen maar om deze situatie te herkennen en dit aan te geven bij een gecertificeerde beveiliger. Daarnaast heeft een toezichthouder vaak als taak om kaarten te controleren bij de ingang, gasten van informatie te voorzien en in de gaten te houden of alles nog steeds schoon is en ordelijk verloopt.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur