Tolk inhuren

Wilt u een ervaren tolk inhuren? Inhuren.com helpt u graag wanneer u op korte termijn iemand nodig heeft om u bij te staan op congressen, evenementen en tijdens zakelijke onderhandelingen.

Offerte aanvragen

Wat is een tolk?

Een tolk is iemand die een gesproken taal vertaalt naar een andere taal. Dit kan zowel een internationale taal zijn als gebarentaal. In het geval van gebarentaal, gaat het om een doventolk. Vaak wordt een tolk verward met een vertaler. Een tolk is gespecialiseerd in gesproken taal terwijl een vertaler zich richt op geschreven teksten.

Wat u van onze tolken kunt verwachten

Heeft u met regelmaat congressen, bijeenkomsten, vergaderingen of zakelijke onderhandelingen met internationale partners waarbij u een tolk nodig heeft? Afhankelijk van u wensen, selecteren wij een of meerdere tolken die deze talen beheersen. De meest voorkomende tolken die wij in Nederland inzetten zijn onder andere Engels, Spaans, Portugees, Russisch, Duits, Italiaans, Frans en Chinees. Naast de beheersing van de juiste talen is het belangrijk dat een tolk representatief is. Inhuren.com houdt hier rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De voordelen voor u op een rij:

 Beëdigde tolk inhuren
 Bijeenkomsten worden direct vertolkt
 Tolk met specifieke ervaring
 Op flexibele basis

Tolken met specifieke ervaring

Het kan voorkomen dat u een tolk zoekt voor een geschikte branche. Denk aan de juridische tak waarbij veel jargon wordt gebruikt. Daarbij is een tolk met ervaring in die branche van belang. Wanneer u een tolk zoekt voor bijvoorbeeld de politie of het Openbaar Ministerie dan moet de tolk beëdigd zijn. In dit geval heeft een tolk bij de rechtbank de eed afgelegd om naar waarheid te vertalen en vertrouwelijke informatie geheim te houden.