Wilt u een tractorbestuurder inhuren?

Uw bedrijf heeft behoefte aan een ervaren tractorbestuurder omdat de hoeveelheid werkzaamheden toeneemt. Of u zoekt (tijdelijke) vervanging voor uw huidige tractorbestuurder. Indien u zelf de juiste kandidaten niet kunt vinden of er gewoonweg geen tijd voor heeft, doet u er goed aan om het uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Een partij die u serieus neemt en goede kandidaten levert.

Offerte aanvragen

Wat kost een tractorbestuurder?

Voor het inhuren van een tractorbestuurder hanteren wij een tarief tussen de € 22,- en € 27,- per uur. Het exacte tarief is afhankelijk van het aantal bestuurders dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de bestuurders. Het tarief van een tractorbestuurder met ruim 10 jaar ervaring is nou eenmaal hoger dan een bestuurder in opleiding met slechts 1 jaar ervaring. Wilt u het exacte tarief weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Wat levert het inhuren van een tractorbestuurder u op?

Natuurlijk levert het u een hardwerkende tractorbestuurder op die zijn werk goed uitvoert. Naast het feit dat de alle zorg rondom de inhuur van bestuurders voor u uit handen wordt genomen, ervaart u nog meer voordelen. Zo heeft u minder administratie en betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte bestuurders die uit het selectieproces naar voren komen. U gaat pas betalen wanneer u een voorgestelde tractorbestuurder inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

 • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
 • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
 • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
 • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
 • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een tractorbestuurder verwachten

Een tractorbestuurder gaat zorgvuldig te werk met het materiaal en heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. De bestuurder gaat met een groot verantwoordelijkheidsgevoel zelfstandig aan de slag en voert bijvoorbeeld grondbewerkingen uit. Uiteraard beschikt de tractorbestuurder over het benodigde T-rijbewijs en eventueel een VCA. De bestuurder heeft daarnaast ook enige technische kennis over het materiaal. Het is voor de tractorbestuurder geen probleem om direct aan de slag te kunnen op bijvoorbeeld een tractor met gronddumper of container carrier.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de tractorbestuurders? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
✓ De tractorbestuurders niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de tractorbestuurders na 1040 uur mag overnemen?
✓ Ons altijd mag verrassen met ingewikkelde vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Download alvast het gratis e-book voor meer informatie over de tarieven en voorwaarden van het inhuren van personeel.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

 • Flexibele tractorbestuurders
 • Tractorbestuurders met ervaring
 • Eigen pool opstellen
 • Minder administratie
 • Geen werkgeversrisico
 • Direct opzegbaar

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.