Verhuizers inhuren

Inhuren.com is gespecialiseerd in het uitzenden en bemiddelen van verhuizers. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Verhuizers inhuren

Inhuren.com werkt door heel Nederland voor verhuisbedrijven die op flexibele basis verhuizers nodig hebben. Wij beschikken over een grote pool van verhuizers, sjouwers, klusjesmannen, bijrijders en laders- en lossers. Onze verhuizers worden ingezet voor zowel particuliere als projectverhuizingen. Zo helpen wij dagelijks verhuisbedrijven die ervaren particuliere verhuizers nodig hebben tot extra ondersteuning bij projectverhuizingen van de overheid en multinationals. Onze verhuizers zijn in dienst bij Inhuren.com en beschikken over een VCA, werkbroek en werkschoenen.

Verhuizingen buiten de regio?

Voor verhuizingen verder uit de regio zorgen onze planners ervoor dat de verhuizers met auto altijd netjes op tijd op locatie aanwezig zijn. Heeft u verder vragen over transport, werklocaties of wisselende diensten? Dan kunt u dit altijd bespreken met de verhuisplanners.

Werkzaamheden waar onze verhuizers bij ondersteunen:

  • Sjouwen
  • Laden- en lossen
  • Cable management
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Inpakken van inboedel
  • Particuliere verhuizingen
  • Monteren en demonteren meubels
  • Besturen van bakwagen (vraag naar meer informatie)

ICT verhuizingen

Heeft u getalenteerde verhuizers nodig voor een ICT verhuizing? Wij hebben een grote pool van handige ICT verhuizers met kennis van bekabeling, infrastructuur en aansluitingen van werkplekken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze ICT specialisten.

Wat kost een verhuizer?

De verhuizers van Inhuren.com kunnen voor een vast tarief per van €25,00 per uur worden ingehuurd. Dit is het tarief exclusief de btw, reiskosten, toeslagen en onkostenvergoedingen. De toeslagen worden aan de verhuizers uitgekeerd op basis van de cao beroepsgoederenvervoer.

De cao beroepsgoederenvervoer en inlenersbeloning

De wet- en regelgeving omtrent tijdelijke arbeidskrachten is de laatste jaar flink aangescherpt. De ingehuurde medewerkers van Inhuren.com hebben onder andere recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als uw eigen medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de inhuurkrachten worden uitbetaald op basis van de laatste regels die beschreven staan in uw sector cao. Vragen over het efficiënt inhuren van verhuizers of logistiek personeel? Neem dan eens contact op met onze specialist in de logistiek voor meer informatie.