Ervaren verhuizers inhuren

Heeft u ervaren verhuizers nodig? Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact op met de planners van Inhuren.com 

Let op: wij leveren niet aan particulieren. 

Offerte aanvragen

Verhuizers inhuren

Inhuren.com werkt door heel Nederland voor verhuisbedrijven die op flexibele basis verhuizers nodig hebben. Wij beschikken over een grote pool van verhuizers, sjouwers, klusjesmannen, bijrijders en laders- en lossers. Onze verhuizers worden ingezet voor zowel particuliere als projectverhuizingen. Zo helpen wij dagelijks verhuisbedrijven die ervaren particuliere verhuizers nodig hebben tot extra ondersteuning bij projectverhuizingen van de overheid en multinationals. Onze verhuizers zijn in dienst bij Inhuren.com en beschikken over een VCA, werkbroek en werkschoenen.

Verhuizingen buiten de regio?

Voor verhuizingen verder uit de regio zorgen onze planners ervoor dat de verhuizers met auto altijd netjes op tijd op locatie aanwezig zijn. Heeft u verder vragen over transport, werklocaties of wisselende diensten? Dan kunt u dit altijd bespreken met de verhuisplanners.

Werkzaamheden waar onze verhuizers bij ondersteunen:

  • Particuliere verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Cable management
  • Sjouwen
  • Laden- en lossen
  • Monteren en demonteren meubels
  • Besturen van bakwagen (vraag naar meer informatie)
  • Inpakken van inboedel

ICT verhuizingen

Heeft u getalenteerde verhuizers nodig voor een ICT verhuizing? Wij hebben een grote pool van handige ICT verhuizers met kennis van bekabeling, infrastructuur en aansluitingen van werkplekken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze ICT specialisten.

Wat kost een verhuizer?

De verhuizers van Inhuren.com kunnen voor een vast tarief per van €25,00 per uur worden ingehuurd. Dit is het tarief exclusief de btw, reiskosten, toeslagen en onkostenvergoedingen. De toeslagen worden aan de verhuizers uitgekeerd op basis van de cao beroepsgoederenvervoer.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid

Verhuizers inhuren via Inhuren.com

Over Inhuren.com

Met een team van ervaren verhuizers zijn wij één van de snelstgroeiende bemiddelaars van personeel in de verhuisbranche. Door de ervaring van onze medewerkers bij bedrijfs, project- en particuliere verhuizingen hebben wij veel kennis van de markt. Door dagelijks veel tijd te steken in het werven, selecteren, screenen en begeleiden van verhuizers beschikken wij over een grote pool met ervaren verhuizers. Het voordeel van deze ervaring is dat de planners van Inhuren.com per klus kunnen zien welke type verhuizers er nodig zijn. Heeft u vragen over uw planning of wilt u de inhuur van verhuizers eens uitproberen? Neem dan vrijblijvend contact op met Mike Gordijn van Inhuren.com.