085 – 488 1100

Administratief medewerker inhuren

Administratief medewerker inhuren

Bent u op zoek naar een administratief medewerker met een gerelateerde opleidingsachtergrond? Of moet iemand beschikken over een aantal jaar ervaring als administratief medewerker? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten door heel Nederland. Direct contact? 085 – 488 1100

Wat is een inhuurdesk?

Snel weten waar u aan toe bent! 

Heeft u een administratief medewerker nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een administratief medewerker precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend bij ons een offerteaan. Een medewerker van Inhuren.com neemt contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde werknemers

Zoekt u een medewerker met een afgeronde opleiding administratief medewerker? Of speelt praktijkervaring de grootste rol bij het inhuren van een medewerker? Inhuren.com heeft ervaring met verschillende projecten gerelateerd aan administratieve werkzaamheden en klantenservice. Neem direct telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven van een administratief medewerker

Heeft u besloten om via Inhuren.com een administratief medewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Tarieven download

Administratief personeel via Inhuren.com 

Bent u op zoek naar ander administratief personeel? Inhuren.com heeft ook andere medewerkers beschikbaar voor u. Bekijk hieronder alle mogelijkheden: