Applicatie ontwikkelaar

Offerte aanvragen

Applicatie ontwikkelaar inhuren

Applicaties zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op het gebied van communicatie. Een applicatie ontwikkelaar inhuren is daarom ook een investering waar u op langer termijn profijt van blijft hebben. Personeel Inhuren beschikt over een selectief bestand kandidaten die u op verschillende vlakken kunnen helpen. Denkt u bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een geheel nieuwe applicatie of het aanpassen van uw huidige. Wij denken graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend de offerte aan zodat wij u zo snel mogelijk verder kunnen helpen.

Een groter bereik

Een applicatie zorgt voor een groter bereik. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een game of een applicatie ter ondersteuning van uw onderneming. Een applicatieontwikkelaar ontwikkelt een applicatie aansluitend op uw doelgroep en wensen. Daarnaast wordt ook de gebruikershandleiding geschreven en gepresenteerd zodat gebruikers de applicatie gemakkelijk kunnen gebruiken. Wij beschikken over een selectief bestand applicatieontwikkelaars met kennis van de branche. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van een professionele samenwerking.

Werkwijze personeel inhuren

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Werken op project basis

Het ontwikkelen van een applicatie gebeurt in de meeste gevallen in teamverband waarbij er op projectbasis gewerkt wordt. Omdat het om een tijdelijke periode gaat, is het inhuren van een applicatieontwikkelaar via ons uitzendbureau is een voordelige optie. Op deze manier staat de applicatieontwikkelaar bij ons in loondienst waardoor u geen werkgeversrisico loopt. Ook kunt u zelf bepalen hoeveel uur u de freelancer in wilt huren en betaalt u alleen de gewerkte uren.