085 – 488 1100

Archiefmedewerker inhuren

Archiefmedewerker inhuren 

Bent u opzoek naar een archiefmedewerker die documenten beheert, archiveert en de administratie bijhoudt? Inhuren.com beschikt over archiefmedewerkers met er ervaring. Plaats uw klus online om direct in contact te komen met een geschikte archiefmedewerker. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.

Wat is de inlenersbeloning?

De archiefmedewerkers van Inhuren.com

De archiefmedewerkers van Inhuren.com kunt u inhuren voor op korte en lange termijn. De archiefmedewerkers vervullen een administratieve rol binnen de organisatie. De werkzaamheden die archiefmedewerkers kunnen uitvoeren: 

  • Het opbergen en sorteren van documenten 
  • Het uitlenen van documenten 
  • Het registreren van documenten  in systemen 
  • Het verwijderen van oude archiefbestanden 

Hoe gaat het in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar naar u op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven via ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen. 

Tarieven 

Heeft u besloten om via Inhuren.com een archiefmedewerker in te huren? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per email een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.  

Tarieven download

Overige informatie over de werkwijze van Inhuren.com

Wanneer u via ons een archiefmedewerker inhuurt, dan is de Inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijke gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.  

Verder zal er met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ‘s nachts moet weten. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.