085 – 488 1100

Baliemedewerker inhuren

Baliemedewerker inhuren

Als organisatie wilt u dat uw gasten en bezoekers vriendelijk te woord worden gestaan. Het is daarom belangrijk om een representatieve en klantvriendelijke baliemedewerker in te huren. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.

Assessments tijdens je sollicitatie

Baliemedewerker van Inhuren.com

Een baliemedewerker is het eerste aanspreekpunt voor gasten en bezoekers van een bedrijf. De eerste indruk is dan ook erg belangrijk. De baliemedewerkers van Inhuren.com zijn allen daarom geselecteerd op hun klantvriendelijkheid, flexibiliteit, behulpzaamheid en ervaring. Een baliemedewerker beantwoordt de telefoon, staat gasten en bezoekers te woord en probeert problemen op te lossen.  

Hoe gaat het in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Zij geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar naar u op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven via ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen. 

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een baliemedewerker in te huren? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per email een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.  

Tarieven download

Overige informatie over de werkwijze van Inhuren.com

Wanneer u via ons een baliemedewerker inhuurt, dan is de Inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijke gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.  

Verder zal er met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ‘s nachts moet weten. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.