085 – 488 1100

Bankstel verhuizen

Bent u op zoek naar iemand die uw bankstel kan verplaatsen, verhuizen, transporteren of sjouwen? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Lees hieronder wat we voor u kunnen betekenen.

Een bankstel verhuizen

Heeft u een groot en zwaar bankstel dat verhuisd moet worden naar een nieuwe locatie? Of krijgt u een nieuw bankstel en moet de oude worden weggebracht? Maar heeft u helaas zelf niet de mankracht beschikbaar om dit te doen? Dan kunt u ervaren particuliere verhuizers inhuren. Vaak krijgen ervaren verhuizers een zwaar en groot bankstel moeiteloos een steile en krappe trap af waar anderen dit niet lukt.

Het voordeel van een ervaren verhuizer in te huren is dat de bank schadeloos uw huis uit wordt gehaald. Wanneer mensen zonder verhuiservaring dit zelf gaan doen, kunnen er vaak schades ontstaan tijdens het verhuizen van de bank. Onze verhuizers gebruiken speciale verhuisdekens en eventueel tape en plastic om de bank eerst in te pakken.

Wat kost het laten verhuizen van een bankstel? 

Normaal gesproken hanteren wij vaste tarieven voor opdrachten zoals het verhuizen van een wasmachine of zwaar fitnessapparaat. Echter is het in het geval van een bank altijd lastig te zeggen hoeveel dit kost. Daarom kunt u een foto sturen van de bank dat verhuisd moet worden via Whatsapp. Onze planners laten dan weten wat het kost om het bankstel te verhuizen.

Een complete verhuizing laten uitvoeren? 

Moeten er naast het bank nog andere meubels of inboedel worden verhuisd? Dan is het een optie om eens te kijken naar de verhuisservice van Inhuren.com. Hier kunt u alle mogelijkheden bekijken met betrekking tot het verhuizen van uw inboedel of kantoor.

Vandaag nog uw bankstel laten verhuizen? 

Het is mogelijk op doordeweekse dagen om uw bankstel te laten verhuizen. Niet altijd, maar vaak wel. Vaak hebben onze verhuizers tussen projecten en opdrachten door nog wel tijd om een bankstel te verhuizen of van bijvoorbeeld een zware trap te tillen (of omhoog te tillen uiteraard). Om erachter te komen of het mogelijk is uw bank te laten verhuizen is het handig om even via Whatsapp contact op te nemen met onze planning.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.