085 – 488 1100

Inhuren beurspersoneel

Beurspersoneel nodig?

Heeft u een beurs, congres of evenement op de planning staan? En zoekt u beursmedewerkers om succes te behalen? Inhuren.com heeft speciaal getrainde beursmedewerkers beschikbaar. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden rondom de inhuur van beurspersoneel. Direct contact? 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u op korte termijn geschikt beurspersoneel nodig? Of bent u op zoek naar personeel voor een langere periode? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om u te voorzien van antwoorden op al uw vragen!

Gecertificeerd beurspersoneel

Het komt vaak voor dat een organisatie op zoek is naar beurspersoneel met een afgeronde opleiding facilitaire dienstverlening. Daarnaast beschikt beurspersoneel vaak ook over ervaring in de sales. Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan promotiewerk. Hierdoor is het mogelijk om u als organisatie te koppelen aan gecertificieerd personeel.

Werkwijze en tarieven van Inhuren.com 

Zodra u een aanvraag heeft gedaan via Inhuren.com, gaat één van onze specialisten direct voor u aan de slag. Wij streven er hierbij naar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen. Uiteindelijk kiest u welke kandidaten er op gesprek komen. Neem telefonisch contact op met onze specialisten of vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

De tarieven zijn sterk afhankelijk van de werkervaring van de kandidaat en zijn of haar opleidingsachtergrond. Meestal hanteren we een tarief van tussen de 20 en 25 euro per uur. Neem voor meer informatie over de tarieven direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields