Blessure chauffeur

Offerte aanvragen

Wat is een blessure chauffeur?

Een blessure chauffeur is een persoonlijke chauffeur die u vervoert. Het vervoeren gebeurt vaak met uw eigen auto, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Dit gebeurt wanneer u door een blessure niet in staat bent om zelf te rijden. Dat kan zijn wanneer u bijvoorbeeld een been in het gips heeft of uw pols en handen in het gips zitten. Met een blessure chauffeur voorkomt u dat u onnodig in de problemen komt wanneer u door omstandigheden niet in staat bent om auto te rijden.

Blessure chauffeur inhuren

U kunt bij Personeel Inhuren een blessure chauffeur inhuren. Wij hebben een database van hoogopgeleide studenten die naast hun studie werkervaring willen opdoen. Deze hebben ervaring als normale chauffeur, maar ook als blessure chauffeur. Ze zijn flexibel inzetbaar, waardoor er altijd wel iemand voor u beschikbaar is. Door de uitgebreide screening en intake die ze doorlopen hebben, weten wij dat ze over een serieuze houding beschikken. Hierdoor weten wij dat u te allen tijde veilig vervoerd wordt.

Werkwijze personeel inhuren

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Voordelig inhuren

Het inhuren van blessure chauffeur bij Personeel Inhuren heeft veel voordelen voor u. Zo hoeft u een chauffeur alleen in te huren wanneer u deze nodig heeft. Dit betekent dat u op ieder moment en per direct een beroep op ons kunt doen. Ook hoeft u deze chauffeur niet in dienst te behouden. Wij zijn juridisch de werkgever van deze chauffeur, waardoor wij de administratie regelen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zorgeloos van A naar B vervoerd worden.