Wilt u een blokkenlijmer inhuren?

In veel Nederlandse gebieden wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van nieuwe woningen of kantoorpanden. Komt u deskundige blokkenlijmers te kort voor uw nieuwbouwproject(en)? Indien u zelf de juiste kandidaten niet kunt vinden of er gewoonweg geen tijd voor heeft, doet u er goed aan om het uit te besteden aan een gespecialiseerde partij. Een partij die u serieus neemt en goede kandidaten levert.

Offerte aanvragen

Wat kost een blokkenlijmer?

Voor het inhuren van een blokkenlijmer hanteren wij een tarief tussen de € 25,- en € 35,- per uur. Het exacte tarief is afhankelijk van het aantal lijmwerkers dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de lijmwerkers. Het tarief van een blokkenlijmer met ruim 10 jaar ervaring is nou eenmaal hoger dan een lijmwerker in opleiding met slechts 1 jaar ervaring. Wilt u het exacte tarief weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Wat levert het inhuren van een blokkenlijmer u op?

Natuurlijk levert het u een hardwerkende blokkenlijmer op die zijn werk goed uitvoert. Naast het feit dat de alle zorg rondom de inhuur van lijmwerkers voor u uit handen wordt genomen, ervaart u nog meer voordelen. Zo loopt u geen werkgeversrisico en betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte lijmwerkers die uit het selectieproces naar voren komen. U gaat pas betalen wanneer u een voorgestelde blokkenlijmer inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

 • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
 • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
 • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
 • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
 • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een blokkenlijmer verwachten

Het opbouwen van de binnenmuren van een nieuwbouwwoning of kantoorpand moet uiteraard zorgvuldig gebeuren. De lijmwerker zorgt dat kalkzandsteenblokken op de juiste plek komen te staan. U kunt ervan uitgaan dat de blokkenlijmer ervaren is in de bediening van verschillende soorten kranen, waaronder bijvoorbeeld een lijmkraan of hydraulische kraan. Hij is daarnaast ook ervaren met kimmen en opperen van de kranen. De lijmwerker is uiteraard in staat om de bouwtekening af te lezen en weet precies de juiste mengverhoudingen te maken. De deskundigheid van de lijmwerker heeft een tevreden klant als resultaat. Tot slot staat uiteraard de veiligheid hoog in het vaandel bij onze blokkenlijmers. Indien gewenst is de lijmwerker in het bezit van een VCA.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de blokkenlijmers? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De blokkenlijmers niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
✓ Bij tevredenheid de tractorbestuurders na 1040 uur mag overnemen?
 Bij ons ook terecht kunt voor het inhuren van bouwmedewerkers?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Download alvast het gratis e-book voor meer informatie over de tarieven en voorwaarden van het inhuren van personeel.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

 • Flexibele blokkenlijmers
 • Blokkenlijmers met ervaring
 • Eigen pool opstellen
 • Minder administratie
 • Geen werkgeversrisico
 • Direct opzegbaar

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.