Buitenlandse uitzendkracht inhuren

Bent u op zoek naar een huismeester die kan ondersteunen bij het onderhoud en de werkzaamheden aan uw gebouw? Bekijk hier de mogelijkheden die Inhuren.com aan u biedt.

Offerte aanvragen

Buitenlandse uitzendkracht inhuren
Een buitenlandse uitzendkracht inhuren kent veel voordelen. Zo krijgt uw onderneming of project input vanuit een andere cultuur waardoor er nieuwe inzichten kunnen ontstaan. Werkt u veel samen met internationale organisaties? Ook dan kan het spreken van een vreemde taal u een groter bereik geven. Een buitenlandse uitzendkracht is hier optimaal geschikt voor. Bent u specifiek opzoek naar een kandidaat die bijvoorbeeld Duits, Frans of Spaans spreekt? Personeel Inhuren helpt u graag met het vinden van de perfecte match.

Een multiculturele ervaring
Een multiculturele samenwerking kan uw bedrijf op verschillende vlakken laten groeien. Zo spreekt een buitenlandse uitzendkracht een vreemde taal waar uw onderneming zijn voordeel mee kan doen. Denkt u bijvoorbeeld aan een internationaal callcenter waarbij u een Franstalige callcenter medewerker nodig heeft of een horecamedewerker met internationale ervaring. Naast dat de kandidaat veel leert van het werken in een andere cultuur krijgt ook uw onderneming de kans zich te ontwikkelen.

Werkwijze personeel inhuren

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Altijd goed geregeld!
Bij Personeel Inhuren regelt u het aannemen van een buitenlandse uitzendkracht gemakkelijk en voordelig. Heeft u zelf een kandidaat gevonden? Dan kan deze ondergebracht worden bij Personeel Inhuren. Ook kunt u bij ons terecht voor Payroll. Wij worden dan als werkgever gezien en nemen zo de lasten uit uw handen. Wanneer uw kandidaat ziek wordt of er andere omstandigheden plaats vinden is Personeel Inhuren de verantwoordelijke partij.