085 – 488 1100

Chauffeur inhuren

Chauffeur inhuren 

Heeft u een chauffeur nodig die nationale en internationale ritten kan rijden? Een chauffeur kunt u inhuren voor het vervoeren van goederen en meubelsDaarnaast kunnen er ook bijrijders worden ingehuurd. Die helpen bij het laden en lossen van de goederen. Plaats uw vacature online en kom direct in contact meeen geschikte chauffeur. Meer informatie? Neem direct contact op met ons op: 085-4881100.

 

De chauffeurs van Inhuren.com

Een chauffeur inhuren? Inhuren.com zet dagelijks chauffeurs door heel Nederland in voor opdrachtgevers. Alle chauffeurs van Inhuren.com hebben minimaal een B-rijbewijs en hebben ervaring met korte en lange ritten. Zo zorgt Inhuren.com ervoor dat uw bestelling veilig bij de bestemming aankomt. 

Hoe gaat het in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar naar u op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven via ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen. 

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een chauffeur in te huren? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per email een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.  

Tarieven download

Overige informatie over de werkwijze van Inhuren.com

Wanneer u via ons een chauffeur inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijke gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.  

Verder zal er met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ‘s nachts moet weten. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085-4881100