Commercieel medewerker inhuren

Commercieel medewerker inhuren kan zowel op flexibele als op vaste basis. Heeft u bijvoorbeeld op korte termijn iemand nodig voor een tijdelijk project? Inhuren.com biedt flexibele kandidaten die hier gemakkelijk op inspelen.

Offerte aanvragen

Commercieel talent inhuren

Wilt u een commercieel medewerker inhuren? Inhuren Uitzendbureau beschikt over een ruim bestand kandidaten met een open persoonlijke houding die niets liever dan in contact staan met mensen. Klanten komen of gaan met een eerste indruk van uw bedrijf. Onze commerciële medewerkers beschikken over een ruime dosis klantgerichtheid en productkennis om uw klanten optimaal te kunnen bedienen. Bij Inhuren Uitzendbureau helpen wij u graag verder met het vinden van de geschikte kandidaat. Vraag geheel vrijblijvend de offerte aan zodat wij voor u naar de mogelijkheden kunnen kijken en u tijdig weet waar u aan toe bent.

Zowel binnendienst als buitendienst

Inhuren Uitzendbureau heeft een aanbod aan kandidaten die zowel in de binnendienst als buitendienst ingezet kunnen worden. Bent u opzoek naar een proactieve vertegenwoordiger die uw product kan presenteren op verschillende locaties in Nederland? Inhuren Uitzendbureau kan u helpen met het vinden van de geschikte kandidaat. Ook voor binnendienst hebben wij een breed aanbod aan commercieel talent die u kan ondersteunen op de verkoopafdeling. Alle kandidaten beschikken over minimaal een MBO-diploma of een certificaat in de commerciële branche, afhankelijk van uw wensen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Communicatief sterk

Inhuren Uitzendbureau biedt ruim flexibel inzetbare commercieel medewerkers. Onze kandidaten staan communicatief sterk en weten van aanpakken. Naast dat ze een aanspreekpunt zijn voor klanten en leveranciers, verzorgen ze ook het telefonisch contact. Het spreken van meerdere talen zoals Engels, Spaans of Frans behoort hierbij ook tot de mogelijkheden. Inhuren Uitzendbureau heeft een aanbod aan ruim inzetbaar personeel. Klachtbehandeling, offertes op orde brengen en productkennis behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Flexibel of vast?

Brengt u een nieuw product op de markt en bent u opzoek naar een vertegenwoordiger die dit product voor een langere periode verantwoord? Ook voor op langer termijn is er veel mogelijk. Bij Inhuren Uitzendbureau denken wij graag met u mee en kunnen we veel voor u betekenen tegen een interessant tarief. Mocht u zelf een geschikte kandidaat gevonden hebben maar wilt u niet gebonden zitten aan een vast contract. Dan kunt u de kandidaat onderbrengen bij ons uitzendbureau. Op deze manier is de kandidaat bij ons in loondienst en nemen wij u de vaste lasten uit handen. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan als uw werknemer ziek wordt of onverwachts een ongeval krijgt.