Communicatie medewerker inhuren

Wilt u een communicatie medewerker inhuren voor op uw communicatieafdeling? Inhuren.com helpt u graag bij de zoektocht naar geschikte kandidaten.

Offerte aanvragen

Communicatie medewerker

Het vakgebied communicatie is de laatste jaren steeds breder en diverser geworden. Door deze ontwikkelingen zijn er een groot aantal nieuwe vakgebieden en specialisaties ontstaan. Inhuren.com is gespecialiseerd in het vinden van de beste communicatie medewerkers. Hieronder treft u een overzicht van de soorten communicatie medewerkers die wij aan het werk hebben bij ons opdrachtgevers in Nederland.

Medewerkers PR/Marketing

Een medewerker PR en Marketing is een ruime definitie voor iemand die zich op een breed vlak bezighoudt met de communicatie en marketing van een organisatie. Een PR of Marketing Manager heeft vaak een afgeronde opleiding in de richting van HBO/WO communicatie of commerciële economie.

Accountmanager marketing en communicatie

Een accountmanager marketing en communicatie houdt zich bezig met het werven en onderhouden van nieuwe klantrelaties voor bijvoorbeeld communicatiebureaus en marketingbedrijven. Inhuren.com helpt u graag bij het vinden van de beste marketing en communicatie accountmanagers van Nederland.

Communicatie manager

Een communicatie manager is ervoor verantwoordelijk dat het communicatieteam van een grote organisatie de juiste boodschap en marketing naar buiten toe communiceert met de juiste doelgroep. Een Communicatie Manager is iemand die zich specialiseert in het aansturen van communicatiemedewerkers en het behalen van optimale marketing resultaten.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Content marketeer

Content en context zijn twee cruciale begrippen voor bedrijven. De content van een bedrijf (offline en online) moet zodanig worden geschreven dat het de juiste doelgroep kan bereiken. Een content marketeer is hierin gespecialiseerd.

Online marketeer

Een online marketeer is gespecialiseerd in het SEO/Social Media, conversie optimalisatie en alle zaken die komen kijken bij online marketing. De vraag naar online marketing specialisten is tegenwoordig enorm groot.

SEO Specialist

SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Een SEO specialist zorgt ervoor dat u websites beter worden gevonden in de zoekmachines. Tegenwoordig is SEO een van de belangrijkste onderdelen van het vak communicatie.

Online advertising specialist

Naast SEO is online advertising een manier om tegen betaling heel snel de juiste doelgroep te targeten. Een advertising specialist is onder andere gespecialiseerd in Google Adwords, Facebook Advertising en Retargeting en Display advertising en Retargeting.

Copywriter

Een copywriter schrijft teksten voor onder andere de blogs van grote bedrijven. Copywriters en vertalers zijn een van de specialisaties van Inhuren.com. Beschrijf hier rechts uw aanvraag voor meer informatie.