085 – 488 1100

Conciërge inhuren

Conciërge 

Op zoek naar een ervaren conciërge voor het onderhouden van de gebouwen binnen uw organisatie? Onze conciërges zijn breed inzetbaar en hebben ervaring in verschillende werkzaamheden. Ontmoet via ons platform een geschikte conciërge die bij u kan worden ingezet. Neem direct contact met ons op: 085 488 1112.

De conciërges van Inhuren.com

Wij beschikken over jarenlange ervaring met het uitzenden van logistiek personeel. Inhuren.com beschikt over een grote pool. Wanneer u via Inhuren.com een conciërge inhuurt, bent u gegarandeerd van een ervaren medewerker met een VCA, eigen gereedschap en eigen werkkleding.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een conciërge in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een conciërge inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 1112.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields