Controller inhuren

Offerte aanvragen

Controller inhuren

Bent u opzoek naar een controller met ruim financieel en economisch inzicht? Personeel Inhuren helpt u graag bij het vinden van de geschikte kandidaat. Een controller is een expert op het gebied van financiën en economie en ondersteund hierbij het managementteam. Het bewaken van de financiële positie en status van het bedrijf is cruciaal om te kunnen groeien. Zeker in tijden van crisis is het van groot belang te weten waar de mogelijkheden liggen. Vraag geheel vrijblijvend de offerte aan zodat we u verder kunnen helpen.

Controller op niveau

Een controller geeft toezicht of leiding aan financiële afdelingen binnen een bedrijf en is inzetbaar in verschillende sectoren. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de zorg- of technische sector.
Hierbij geven ze financiële adviezen aan management en bereiden daarbij samen met het management het financiële beleid voor. Personeel Inhuren zendt kandidaten uit vanaf minimaal Hbo-niveau met indien nodig eventuele werkervaring in de bedrijfseconomie. Op deze manier beschikken zij over diepe brede kennis betreft uiteenlopende financiële onderwerpen waar u op als bedrijf op terug kunt vallen.

Werkwijze personeel inhuren

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Inzetbaar voor verschillende taken

Binnen een bedrijf is een controller voor meerdere functies inzetbaar. Zo kunnen onze kandidaten u helpen bij het ontwerpen van besturing- en informatiesystemen of werkwijze en procedures ontwikkelen. Dankzij het grote overzicht wat een controller met zich meebrengt kunnen ze goed samen werken met andere afdelingen en zo de harmonie binnen het bedrijf bewaren. Ook op administratief en ICT gebied zijn zij vaardig.